Tavs pārlūks ir novecojis, lūdzu atjauno to..
Sīkdatnes (cookies) mums sniedz iespēju uzlabot jūsu kā lietotāja ērtibas. Turpinot izmantot mūsu vietni, jūs piekrītat sīkdatņu izmantošanai. VAIRĀK >

Vistas gaļas šnicele

Foto: Panthermedia/Scanpix

Mmmm...

Nepieciešams:

  • 2 ēdamkarotes olīveļlas
  • 6 vistas filejas krūtiņas, sagrieztas gareniski
  • 150 grami miltu
  • 1 ēdamkarote paprikas pulvera
  • 2 olas
  • 400 grami rīvmaizes
  • sarīvētas 1 liela citrona miziņas
  • sāls un malti melnie pipari

Pagatavošana:

Uzsilda cepeškrāsni uz 220 grādiem. Lielu alumīnija foliju gabalu aplej ar olīveļļu un ievieto to jau uzsildītā cepeškrāsnī uz cepeškrāsns plātnes.

Saklapē vistas filejas krūtiņas plānos gabalos. Uzber sāli un piparus.

Lielā traukā sajauc miltus kopā ar paprikas pulveri. Lēzenā traukā ievieto sasistas olas, sāli un piparus. Atsevišķā lielā traukā sajauc kopā rīvmaizi ar citrona miziņām.

Ņem saklapēto vistas fileju un apviļā to miltu maisījumā, pēc tam olu maisījumā un pašās beigās rīvmaizes maisījumā. Vistu liek tīrā šķīvī un atkārto to pašu arī ar pārējiem gabaliem.

Izņem plātni ar foliju no cepeškrāsns un vienā rindā liek uz tās apviļātos vistas filejas gabalus. Pārlej pāri vēl nedaudz olīveļļas.

Vistas šniceli cep apmēram 5 līdz 6 minūtes, pēc tam apmet vistu otrādāk un turpina cept vēl apmēram 6 minūtes vai līdz brīdim, kad vistas vidiņš vairs nav rozā.

0 Komentāri