Tavs pārlūks ir novecojis, lūdzu atjauno to..
Sīkdatnes (cookies) mums sniedz iespēju uzlabot jūsu kā lietotāja ērtibas. Turpinot izmantot mūsu vietni, jūs piekrītat sīkdatņu izmantošanai. VAIRĀK >

Liellopa gaļas enčiladas

Foto: <a target="_blank" href="https://www.flickr.com/people/detroitstylz/">detroitstylz</a>, <a target="_blank" href="http://creativecommons.org/licenses/by-nc/2.0/">CC BY-NC 2.0</a>

Nepieciešams (4 porcijām):

  • 4 kukurūzas tortiljas
  • 2 sarkanie sīpoli, smalki sagriezti
  • 300 grami liellopa maltās gaļas
  • 300 grami rīvēta siera
  • 200 grami konservētu sarkano pupiņu
  • 200 grami tomātu pastas
  • 100 grami skābā krējuma
  • loki, smalki sagriezti
  • enčiladas garšvielas
  • olīveļļa

Pagatavošana:

Uz pannas lej olīveļļu un apcep tajā sīpolus, liellopa malto gaļu un sarkanās pupiņas. Kad gaļa kļuvusi brūna, pievieno enčiladas garšvielu un cep vēl divas minūtes.

Pievieno pusi tomātu pastas un pusi rīvētā siera. Visu kopā samaisa un nedaudz pasautē.

Uz katras tortiljas liek virsū gaļas maisījumu, saritina to uz liek cepamajā traukā. Pa virsu satītām tortiljām smērē atlikušo tomātu pastu pārber atlikušo sieru un lokiem. Visu kopā cep cepeškrāsnī apmēram 10 minūtes.

Kad gatavs, pasniedz ar aukstu skābo krējumu.

0 Komentāri