Cūkgaļas gulašs

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: hardillb, CC BY-NC 2.0

Nepieciešams:

  • 750 grami cūkgaļas
  • 2 glāzes karsta ūdens
  • 2 vidēja lieluma sīpoli
  • 2 vidēja lieluma burkāni
  • 2 sarkanās paprikas
  • 3 ēdamkarotes krējums
  • melnie pipari
  • lauru lapas
  • sāls
  • eļļa
  • pētersīļu lapas

Pagatavošana:

Sagriež sīpolus, papriku un cūkgaļu gabaliņos, sarīvē burkānus. Sīpolus un cūkgaļu apcep uz vidēji lielas uguns. Pēc brīža pievieno burkānus un papriku, un cep līdz gaļa ir apcepusies. Pielej karstu ūdeni. Pievieno piparus, sāli un lauru lapas. Visu sautē uz mazas uguns.

Kad gaļa kļuvusi mīksta, nolej lielāko daļu šķidruma. Pievieno krējumu un visu apmaisa, cepot uz lielas uguns.

Sakapā pētersīļus un pārber pāri gulašam pasniedzot.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu