Tavs pārlūks ir novecojis, lūdzu atjauno to..
Sīkdatnes (cookies) mums sniedz iespēju uzlabot jūsu kā lietotāja ērtibas. Turpinot izmantot mūsu vietni, jūs piekrītat sīkdatņu izmantošanai. VAIRĀK >

Vista sarkanvīna mērcē

Foto: Panthermedia/Scanpix

Nepieciešams:

  • 1 ēdamkarote olīveļļas
  • 1 ēdamkarote saspiesta ķiploka
  • 800 grami vistas filejas krūtiņu, sagriezta
  • 1/2 ēdamkarote paprikas pulvera
  • 150 grami brūnā cukura
  • 150 mililitri sarkanvīna
  • sāls
  • pipari

Pagatavošana:

Dziļā pannā uz vidēji lielas uguns uzsilda olīveļļu. Apcep ķiplokus līdz tie kļūst mīksti. Liek pannā vistas fileju un apcep no abām pusēm līdz gaļa vairs nav rozā un pazūd šķidrums.

Notecina olīveļļu. Vistas filejai ber virsū paprikas pulveri un brūno cukuru. Lej virsū sarkanvīnu. Liek virsū vāku un sautē apmēram 15 līdz 20 minūtes, ik pa laikam apmaisot.

Sāli un piparus pievieno pēc garšas.

0 Komentāri