Tavs pārlūks ir novecojis, lūdzu atjauno to..
Sīkdatnes (cookies) mums sniedz iespēju uzlabot jūsu kā lietotāja ērtibas. Turpinot izmantot mūsu vietni, jūs piekrītat sīkdatņu izmantošanai. VAIRĀK >

Cūkgaļas ribiņas sinepju un medus mērcē

Foto: Panthermedia/Scanpix

Nepieciešams:

  • 1 kilograms cūkgaļas ribiņu
  • 120 grami franču sinepju
  • 80 grami medus
  • 150 grami sojas mērces
  • 3 ķiploka daiviņas
  • 1 liels sīpols
  • pēc garšas - sāls, pipari, čili garšvielas, ingvers

Pagatavošana:

Cūkgaļas ribiņas sagriež gabalos un liek katlā ar ūdeni. Pievieno pusi sīpola un mazliet sāls. Visu vāra apmēram 30 minūtes.

Tikmēr katliņā liek medu, sinepes, sojas mērcu, sasmalcinātu ķiploku un sīpolus, tējkaroti čili garšvielu un ingveru. Mērci maisot vāra līdz tā kļūst viendabīga.

Ribiņas pārliek cepamajā traukā un pārlej ar mērci. Visu cep 200 grādos apmēram 45 minūtes ik pa laikam apmaisot.

0 Komentāri