Tavs pārlūks ir novecojis, lūdzu atjauno to..
Sīkdatnes (cookies) mums sniedz iespēju uzlabot jūsu kā lietotāja ērtibas. Turpinot izmantot mūsu vietni, jūs piekrītat sīkdatņu izmantošanai. VAIRĀK >

Krāsnī cepti vistas stilbiņi barbekjū mērcē

Foto: Panthermedia/Scanpix

Nepieciešams:

  • 6 vistas stilbiņi
  • 100 grami ūdens
  • 70 grami tomātu mērces
  • 70 mililitri baltā etiķa
  • 50 grami brūnā cukura
  • 4 tējkarotes sviesta
  • 2 tējkarotes sāls
  • 2 tējkarotes Vusteršīras mērces
  • 2 tējkarotes sinepju
  • 2 tējkarotes čili pulvera

Pagatavošana:

Cepeškrāsni liek sildīties uz 200 grādiem. Vistas stilbiņus kārto cepamajā traukā.

Bļodā sajauc kopā ūdeni, tomāti mērci, etiķi, brūno cukuru, sviestu, sāli, Vusteršīras mērci, sinepes un čili pulveri. Visu kārtīgi samaisa un pārlej pāri vistas stilbiņiem. Cepamajam traukam liek virsū alumīnija foliju.

Stilbiņus cep apmēram 30 minūtes, apgriež tos otrādāk un cep vēl 30 minūtes.

0 Komentāri