Tavs pārlūks ir novecojis, lūdzu atjauno to..
Sīkdatnes (cookies) mums sniedz iespēju uzlabot jūsu kā lietotāja ērtibas. Turpinot izmantot mūsu vietni, jūs piekrītat sīkdatņu izmantošanai. VAIRĀK >

Okroška ar kefīru

Foto: Panthermedia/Scanpix

Nepieciešams:

  • 3 gurķi
  • 3 vārītas olas
  • 1 vārīts kartupelis
  • 200 grami redīsu
  • 3 glāzes kefīra
  • 1 glāze vārīta, atdzesēta ūdens
  • 200 grami liesas vārītas gaļas
  • loki
  • dilles
  • pētersīļi
  • sāls, pipari

Pagatavošana:

Gabaliņos sagriež kartupeli, gurķus, redīsus, gaļu un olas. Sasmalcina zaļumus.

Sagatavotās sastāvdaļas ber lielā bļodā. Pārlej pāri kefīru un ūdeni. Visu kārtīgi samaisa.

Pārkaisa zaļumus. Sāli un piparus pievieno pēc garšas.

0 Komentāri