Okroška ar kefīru

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: PantherMedia/Scanpix

Nepieciešams:

  • 3 gurķi
  • 3 vārītas olas
  • 1 vārīts kartupelis
  • 200 grami redīsu
  • 3 glāzes kefīra
  • 1 glāze vārīta, atdzesēta ūdens
  • 200 grami liesas vārītas gaļas
  • loki
  • dilles
  • pētersīļi
  • sāls, pipari

Pagatavošana:

Gabaliņos sagriež kartupeli, gurķus, redīsus, gaļu un olas. Sasmalcina zaļumus.

Sagatavotās sastāvdaļas ber lielā bļodā. Pārlej pāri kefīru un ūdeni. Visu kārtīgi samaisa.

Pārkaisa zaļumus. Sāli un piparus pievieno pēc garšas.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu