Nepieciešams:
Okroška ar kefīru
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
- 3 gurķi
- 3 vārītas olas
- 1 vārīts kartupelis
- 200 grami redīsu
- 3 glāzes kefīra
- 1 glāze vārīta, atdzesēta ūdens
- 200 grami liesas vārītas gaļas
- loki
- dilles
- pētersīļi
- sāls, pipari
Pagatavošana:
Gabaliņos sagriež kartupeli, gurķus, redīsus, gaļu un olas. Sasmalcina zaļumus.
Sagatavotās sastāvdaļas ber lielā bļodā. Pārlej pāri kefīru un ūdeni. Visu kārtīgi samaisa.
Pārkaisa zaļumus. Sāli un piparus pievieno pēc garšas.