Tavs pārlūks ir novecojis, lūdzu atjauno to..
Sīkdatnes (cookies) mums sniedz iespēju uzlabot jūsu kā lietotāja ērtibas. Turpinot izmantot mūsu vietni, jūs piekrītat sīkdatņu izmantošanai. VAIRĀK >

Zivs cara gaumē

Ilustratīvs foto | Foto: <a target="_blank" href="https://www.flickr.com/people/stuart_spivack/">stu_spivack</a>, <a target="_blank" href="http://creativecommons.org/licenses/by-sa/2.0/">CC BY-SA 2.0</a>

Gan svētkiem, gan ikdienai!

Nepieciešams:

  • Baltās zivs fileja – 1 kg (tilapija, mintajs vai menca)
  • Cietais siers – 100 g
  • Tomāti – 1 gab.
  • Paprika – 1 gab.
  • Sīpols – 2 gab.
  • Majonēze – 150 g
  • Sāls, pipari, gaŗsvielas zivij – pēc garšas

Pagatavošana:

Notīriet un sagrieziet zivi lielos gabalos, sīpolus sagrieziet gredzenos. Sīpoliem pievienojiet garšvielas zivij, majonēzi, piparus, sāli un kārtīgi samaisiet. Sagatavotajā marinādē iejauciet zivs gabalus un ievietojiet ledusskapī uz 30-40 minūtēm.

Pārklājiet cepampannu ar cepampapīru un izkārtojiet uz tā zivi, pāri pārlejot marinādi. Pa virsu izkārtojiet apļos sgarieztu tomātu un salmiņos sagrieztu papriku, bet pāri pārkaisiet smalki sarīvētu sieru.

Cepiet cepeškrāsnī 200 grādu temperatūrā aptuveni pusstundu.

Pasniedziet ar kvinoju, savvaļas rīsiem vai jebkurām citām piedevām pēc jūsu izvēles.

0 Komentāri