Saimnieces triki: Kā ātri un vienkārši nomizot ķiploku?

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānšāviņš

Svētki vēl nav beigušies, tāpat arī gatavošana un gardu ēdienu baudīšana. Viens no iecienītākajiem garšaugiem jau izsenis ir bijis ķiploks - aromātisks un spēcīgs, pilns garšas. Noteikti arī tu savus ēdienus papildināsi ar ķiploku. Mēs savukārt parādīsim, kā vienkāršāk tos notīrīt.

Veselu ķiploka galviņu ieliekam noslēdzamā traukā - vai nu kastītē ar vāku, vai burciņā. Kārtīgi sakratām, lai ķiploka daiviņas atdalītos. Traukā atstājam tikai daiviņas un vēlreiz kārtīgi sakratām. Šādi atdalīsies visas miziņas.

Piezīme: labāk izmantot krietni apžuvušu ķiploku, ja būs pārāk zaļš, tad miziņas neatdalīsies.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu