Jānis Motte ar sievu līksmo «Coyote Fly» ballītē (40)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Mārtiņš Otto/TVNET

Kādreizējais Valsts nekustamo īpašumu aģentūras direktors, tagad uzņēmējs Jānis Motte ar sievu Daci aizvadītās nedēļas nogalē izklaidējās Vernisāžas klubā «Coyote Fly». Tonakt klubiņā ballējās arī abu meita, taču Mottes atzina, ka meitai ir savas izklaides, kurās abi vecāki nepiedalās.

Omulīgais uzņēmējs Jānis Motte sarunā ar Sejām atklāja, ka šad tad abi ar sievu mēdz nedēļas nogalēs aiziet paballēties uz kādu no Rīgas klubiem vai arī apmeklē kādu koncertu.

Šoreiz Mottes apmeklēja populāro Vernisāžas klubu «Coyote Fly», kur čellu trio «Melo-M» sniedza vēl nebijušu performanci, kurā apvienoti mūsdienu deju mūzikas ritmi ar telpisku 4D vizuālo skatuvi. «Vispār jau es šim klubam tā kā esmu par vecu,» noteica Motte.

Tonakt tajā pašā klubā, kur vecāki, savā kompānijā ballējās arī Jāņa un Daces meita. Vecāki gan atzina, ka meita jau pieaugusi un vairs nav jāpieskata. Tādēļ vecāki atpūtās divvientulībā, klausoties «Melo – M» priekšnesumus un baudot atspirdzinošus dzērienus.

Sarunā ar Sejām uzņēmējs atzina, ka grupu «Melo-M» dzīvajā izpildījumā dzirdējis vairākas reizes un viņaprāt grupa ir tīri laba. Arī sieva Dace apstiprināja, ka primārais, kāpēc nākusi ballēties vēlajā vakara stundā, ir grupas «Melo – M» koncerts.

Grupas "Melo-M" performance
Grupas "Melo-M" performance Foto: Mārtiņš Otto/TVNET

Lielākā daļa sabiedrības Jāni Motti atminas pēc viņa smiekliem, kas pirms vairākiem gadiem izraisīja skaļu rezonansi. Savulaik bijuššajam Valsts nekustamā īpaššuma aģentūras direktoram TV3 žurnāliste uzdeva jautājumu «Ar ko jūs vēlētos palikt cilvēku atmiņā?» Uz ko Motte atteica: «Ar saviem smiekliem.» Motte smējās vismaz minūti. Smejoties un zelta rokas pulkstenim spīdot, Motte paspēja parādīt augšup pavērstu īkšķi, tad arī divus pirkstus kā victory zīmi.

Komentāri (40)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu