Slavenības kuģa «Isabelle» atklāšanas ballītē (22)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edgars Kalmēns/Sejas.lv

Ar karstu, Āfrikas ritmiem piederīgu ballīti tika svinēta Tallink kruīza prāmja M/S «Isabelle» maršruta atklāšana, kuru apmeklēja arī vairākas sabiedrībā pazīstamas personas.

Lai gan kruīza prāmis M/S «Isabelle» sāka kursēt jau divas dienas agrāk, tā atklāšanas ballīte pie Daugavas krasta notika šodien, 8. maijā. Atklāšanas pasākumu apmeklēja arī vairākas sabiedrībā pazīstamas personas, kuras bieži izmanto ceļojuma maršrutu - Rīga - Stokholma.

Kā jau pavasarim iestājoties piedien, viesi bija gaišos tērpos. Piemēram, dziedātāja Samanta Tīna bija pasākumam izvēlējusies sārti baltu žaketi, kas ir šīs vasaras novitāte.

Samanta Tīna
Samanta Tīna Foto: Edgars Kalmēns/Sejas.lv

Tāpat arī TV seja Anna Rozīte un raidījuma «Kinomānija» producente Iveta Feldmane savos tērpos bija izmantojušas košus un dzīvespriecīgus aksesuārus.

Radio balss un TV šovu vadītāja Baiba Sipeniece-Gavare bija tērpusies romantiskā, melnbaltā blūzītē ar volāniem. Arī dziedātāja Olga Rajecka kuģa atklāšanas ballītes apģērbā bija izvēlējusies melnbaltās krāsas.

Sabiedrībā zināmās personas bieži izmanto kruīza kuģa pakalpojumus, ne vien dodoties apskatīt Stokholmu, bet arī relaksējoties draugu bariņā vai ar konkrētu mērķi - doties šopingā.

Pēc svinīgajām uzrunām un apsveikumiem, kuģis piedāvāja karstasinīgu šova programmu ar profesionāliem māksliniekiem no Āfrikas un Kubas.

Foto: Edgars Kalmēns/Sejas.lv

«Isabelle» nomainīs kuģi M/S «Silja Festival», un turpmāk ikdienas satiksmi no Rīgas uz Stokholmu nodrošinās kuģi: M/S «Romantika» un M/S «Isabelle». Uz kruīza prāmja ir daudz atpūtas un izklaides iespēju gan pieaugušajiem, gan bērniem. Atpūtas klubi un šova zāle dejām dzīvās mūzikas pavadībā un aizraujošām šova programmām.

Komentāri (22)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu