Seksīgas pašmāju meičas un pasaules zvaigznes līksmo Rīgā (26)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Sejas.lv

Dzīvesstila rallija  «Gumball 3000» ietekmīgie dalībnieki – pasaulē pazīstami ļaudis, kad bija noparkojuši savus superauto uz Elizabetes ielas, iekārtojušies viesnīcas apartamentos un ieturējuši izsmalcinātas vakariņas, devās uz Rīgas populāro izklaižu vietu - klubu «Coyote Fly», kur norisinājās ugunīga ballīte, kurā uzstājās viens no rallija dalībniekiem – amerikāņu reperis un superzvaigzne XZIBIT, kura koncertus apmeklē simtiem tūkstoši cilvēku.

Kā jau dzīvesstila portāls «Sejas» vēstīja, 21. maija pēcpusdienā Elizabetes ielā iepretim viesnīcai «Radisson Blu Elizabete Hotel» uz diennakti bija slēgta satiksme, jo pasauli apceļojošā dzīvesstila rallija «Gumball 3000» dalībnieki bija izstādījuši plašākai apskatei aptuveni 100 ekskluzīvas automašīnas.

Šogad ceļojošajā rallijā devušās tādas slavenības kā TV zvaigzne Deivids Haselhofs, dziedātāja un aktrise Eve, skeitbordists Tonijs Hauks, amerikāņu reperis XZIBIT un daudzi citi.

«Gumball 3000 organizētāji rūpīgi pārdomā ikvienu izklaides programmas niansi un sagaida visaugstāko kvalitāti, tāpēc sagatavošanās klubā «Coyote Fly» un «BIBLIOTĒKA N°1 Restorāns» ilga pat vairākus mēnešus.

Oficiālajā «Gumball 3000» ballītē, kas norisinājās klubā «Coyote Fly», uzstājās viens no rallija dalībniekiem – amerikāņu reperis un superzvaigzne – XZIBIT, kura koncertus apmeklē simtiem tūkstoši cilvēku visā pasaulē. Amerikāņu reperis, aktieris un MTV televīzijas šova «Pimp my ride» vadītājs plašākai publikai pazīstams ar skatuves vārdu XZIBIT.

Mediju pārstāvji jau iepriekš pieteicās uz interviju ar pasaulē populāro aktieri Deividu Haselhofu, kas Rīgā bija ieradies ar draudzeni, vienkāršu veikala darbinieci - Heiliju Robertsu. Taču, lai arī seriāla «Ceļojošais bruņinieks» un «Pludmales patruļa» zvaigzne Haselhofs atklāja Elizabetes ielā ceļojošo superauto parādi, aktieris ar savu klātbūtni tā arī nepagodināja ceļojošā rallija ugunīgo ballīti.

Kopā ar rallija superauto dalībniekiem ballītē līksmoja arī pašmāju daiļavas un slavenības. Tik trakulīga ballīte Rīgā šajā pavasarī vēl nebija notikusi. Dzīrēs stiprie dzērieni burtiski lija straumēm.



Komentāri (26)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu