«Martini» jubilejas ballītē Ščerbatihs ar sievu, Ozoliņš ar meitiņas māti (26)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Aleksejs Oņegins

Pagājušās nedēļas nogalē klubā «Coyote Fly» notika grandiozas «Martini» 150 gadu jubilejas svinības, kas pulcēja teju 500 viesu. Viesus pārsteidza atraktīvie šovmeņi - «Big Al&Jokers» jeb savulaik pazīstami kā grupa «Keksi» ar lietuvieti Aļģirdas Šuminskas priekšgalā, kā arī izskanēja citi muzikāli priekšnesumi. Pasākuma vadītāja ampluā bija no ASV atbraukušais latviešu režisors Miks Ozoliņš, kuru pavadīja viņa mīļotā - dziedātājas Rianas (Rihanna) bekvokāliste Kimberlija Ince.

Pašmāju mīlētā seriāla "UgunsGrēks" zvaigzne Ieva Aleksandrova – Eklone un Latvijā populārā režisore un producente Žaklīna Cinovska
Pašmāju mīlētā seriāla "UgunsGrēks" zvaigzne Ieva Aleksandrova – Eklone un Latvijā populārā režisore un producente Žaklīna Cinovska Foto: Aleksejs Oņegins

«Martini» jubilejas ballītes viesu vidū bija arī svarcēlājs, Olimpiskais vicečempions Viktors Ščerbatihs ar mīļoto sievieti Mariju, TV dīva Anna Rozīte ar draudzenēm, pašmāju seriāla «UgunsGrēks» aktrises Regīna Devīte un Ieva Aleksandrova – Eklone ar vīru Elvingu Eklonu, mūziķis Markus Riva, dziedātāja Ineta Rudzīte, dejotāju pāris – Viola Abramova – Mailīte un Rihards Mailītis, kā arī režisore un producente Žaklīna Cinovska.

"Martini" ballītes vadītājs - ASV dzīvojošais latviešu režisors Miks Ozoliņš
"Martini" ballītes vadītājs - ASV dzīvojošais latviešu režisors Miks Ozoliņš Foto: Aleksejs Oņegins

Pasākuma gaitā apmeklētājiem bija iespēja baudīt atpūtu un izklaides itāļu stilā. Ausis priecēja «Violina» klubu mūzika elektronisko vijoļu izpildījumā, kā arī eksperimentālais lounge & downtempo projekts – Kristīne Grundmane un «Hypnotic Band«. Kulminācijā kluba terasē notika salūts. Kā jau jubilejā pieklājās viesus cienāja ar torti un šampanieti.

Skat, ballītes nagla - meitenes kailām krūtīm
Skat, ballītes nagla - meitenes kailām krūtīm Foto: Aleksejs Oņegins

Kopš pašiem pirmsākumiem 1863. gadā Pesionē, Itālijā, kad vadošais vīna tirgotājs Alesandro Martīni un pazīstamais herbālists Luidži Rosi radīja ikonisko zīmolu, ko mēs šodien pazīstam kā «Martini», ir iesakņojusies pārliecība, ka nav tādas lietas kā veiksme – cilvēks ir pats savas laimes kalējs, ar pareizo attieksmi.

Komentāri (26)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu