Viesi pamatīgi pārsaluši Košās ballītē, tādēļ vienīgais glābiņš silta tēja (24)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Nauris Garkaklis

Dziedātāja Anita Intaite, jeb Košā 25. septembra pievakarē «Ziemeļblāzmas» parka tējas namiņā prezentēja videoklipu un singlu dziesmai «Tu klusē». Klausīties dziedātājas izpildīto mūziku, akustiskās skaņās, ieradās viņas tuvākie cilvēki un lielākie atbalstītāji.

Dziedātāja priecājas, ka par spīti laika apstākļiem, cilvēki izvēlējās ierasties pasākumā un atbalstīt viņu būtiskajā mirklī.

«Ballīti plānoju augustā, lietas sakrita tā, kā prezentācija notika vēlāk. Izlēmu, ka nevēlos mainīt vietu, par spīti aukstumam, rudenim, vēlējos izsapņot savu pasākuma vīziju. Esmu piedzimusi un uzaugusi Rīgā, bet vēlējos prezentāciju rīkot pie dabas. Daudziem rokmūzika asociējas ar bāriem un klubiem, nevēlējos prezentēt savu klipu bārā, man patīk sarunas, garšo tēja, sarunas pie tējas ir lieliskas, tāpēc rīkoju tējas ballīti,» priecājas Anita.

Foto: Nauris Garkaklis

Stilistiski dziesma «Tu klusē» ir savādāka par pārējām dziesmām, kuras Anita ir prezentējusi. Dziedātāja atkal ir atgriezusies pie rokmūzikas un smaidot saka, ka tas «roķīgais» gars viņā ir bijis vienmēr un beidzot, viņa dara to, kas patīk.

«Visas stila lietiņas, kuras novērojamas tējas namiņā ir manis gatavotas vai izsapņotas. Pati visu sakārtoju un izgreznoju. Vēlējos, lai pasākums ir tāds personisks, īpašs, pilns ar mīlestību. Arī galvas rotu «uzmeistaroju» pati. Esmu nakts cilvēks, ļoti maz laika pavadu guļot, īpaši, ja tuvojas kāds liels notikums,» atklāj Anita.

Anita, jeb Košā kādā no vēlajiem vakariem ieraudzījusi uz plaukta stīpiņu, acīs iekrituši dažādi nieciņi, uzreiz radās vīzija par matu rotu un tā uzreiz tika īstenota. Tā kā prezentācija tika ieturēta tējas ballītes stilā, galvas rotu rotā mazas krūzītes, tējkanniņas.

Foto: Nauris Garkaklis

«Man patīk Lolitas stiliņš, kas apvienots ar alternatīvo stiliņu. Vestīti, kura man mugurā, es pati uzmodelēju, bet uzšuva to mana mamma. Tērpa izvēli nācās mainīt pēdējā brīdī, pēkšņi palika ārā auksts un sapratu, ka nevaru vilkt iecerēto,» smejas Anita.

Svārciņi ar korseti gan nav pašas radīti, bet iegādāti vienā no dziedātājas mīļākajiem interneta veikaliem. Mūziķe dievina gotisko stilu un mežģīnes.

Videoklipa sākumā Anitas galvu rotā rozā mati, vēlāk mainās matu krāsa, jo videoklips ir stāsts par attiecībām, to kā cilvēki nespēj ieklausīties viens otrā, tāpēc atsvešinās un mainās. Matu krāsa mainījās, tāpēc, ka klipu filmēja lēnām, pārdomāti un mati mainījās neatkarīgi no klipa, bet beigās radīja lielisku kontrastu.

Foto: Nauris Garkaklis

«Nesen nogriezu īsākus matus, ziemā plānoju nemainīt matu krāsu, bet uz pavasari ir plānotas pārmaiņas. Mani ļoti uzrunā oranža krāsa, iespējams, atkal atgriezīšos pie tās. Krāsu izvēlos pēc garastāvokļa, nav tā, ka vēlos būt savādāka, par to iedomājos tikai tajos mirkļos, kad man par šo tēmu ko jautā. Tādas lietas nejūtu, jo dzīvoju harmonijā ar sevi, jūtos tāda pati kā visi,» tā Anita.

Dziedātāja tējas namiņu viesiem par godu bija izrotājusi ar svecēm, dažādām rozā bantītēm, tika pasniegtas īpašas tējas šķirnes, mazās stikla krūzītēs. Viesi varēja baudīt dažādas saldas kūciņas, kuras lieliski papildināja tējas garšu.

Visur mirdzēja sveču gaisma, kura radīja siltuma sajūtu, romantisku noskaņojumu un izgaismoja ikvienu tējas namiņa kaktiņu.

Īpašajā viesu lomā bija populārā grupa «Dzelzs vilks», kuri izpildīja skaņdarbus gan vieni paši, gan kopā ar Anitu. Grupa sveica Anitu ar jauno singlu, videoklipu un ikvienam atgādināja cik lieliska meitene un dziedātāja ir Anita.

Foto: Nauris Garkaklis

Dziedātāja, lai padarītu vakaru īpašāku bija radījusi speciālu «Košo kori» ar kura palīdzību izcēla savu dziesmu neatkārtojamību un unikalitāti.

Par spīti aukstumam viesi nesteidzās atstāt tējas namiņu pēc oficiālās prezentācijas beigām, bet uzkavējās saviesīgās sarunās, sveica dziedātāju un turpināja baudīt vakaru.

Komentāri (24)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu