Maestro Raimonda Paula dzimšanas dienas pārsteiguma ballīte (25)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

12. janvārī maestro Raimonds Pauls svin savu 78. dzimšanas dienu. Viņa draugi un skatuves kolēģi pārsteidza maestro ar pārsteiguma ballīti. Ierodoties Nacionālajā teātrī, ieraugot savus draugus, dzirdot apsveikuma dziesmu, Raimonds Pauls izskatījās patiesi pārsteigts.

Nacionālā teātra telpās tika svinēta Maestro Raimonda Paula 78. dzimšanas diena, kā arī prezentēta viņa jaunā nošu grāmata «Raimonds Pauls». Grāmatā atrodamas simts populārākās maestro dziesmas. Ikvienu skaņdarbu, kurš tika iekļauts grāmatā, izvēlējās pats Pauls.

Raimondu Paulu sveikt bija ieradušies viņam īpaši dziedātāji, mūziķi, kuriem maestro reiz dzīvē palīdzēja spert tālāku soli karjerā. Ar ziedu klēpjiem un dāvanām jubilāru gaidīja Aija Andrejeva, Liene Šomase, Jānis Moisejs, Marta Ritova, Mārtiņš Ruskis un Normunds Rutulis. Visi populārie dziedātāji bija uztraukti un nepārtraukti vēroja trepes, gaidot uz tām parādāmies jubilāru.

Nacionālajā teātrī visi klātesošie Paulu sagaidīja ar klasisko dzimšanas dienas dziesmu «Sveiks lai dzīvo». Pauls nespēja noslēpt izbrīnu, ieraugot tik daudz savu draugu vienuviet.

Īpašu apsveikumu jubilārs saņēma no uzņēmuma «Laima» - konfekšu kastes, kuru noformējumā izmantota viņa fotogrāfija.

Viesiem bija iespējams nobaudīt konfektes, dzert sulas un teikt tostu, iedzerot svētku šampanieti.

Maestro saņēma daudz ziedu un dāvanas no mūziķiem un ikvienam veltīja kādu no saviem īpašajiem jokiem. Visvairāk Pauls jokoja par Normundu Rutuli, sakot, lai promejot paņem līdzi kādu no konfekšu kastēm, lai pats neēd, bet iedod sievai, jo Rutulim ir jādomā par figūru.

Pēc maestro apdāvināšanas arī viņš apdāvināja klātesošos ar savu jauno nošu grāmatas eksemplāru. Visiem, kuri to vēlējās, bija iespēja lūgt, lai Pauls paraksta grāmatu un tādā veidā to padara personīgāku.

Viesi steidza arī nofotografēties kopā ar maestro, lai iemūžinātu savu klātbūtni Latvijas mūzikas leģendas dzimšanas dienā.

Ikviens viesis Paulam vēlēja spēcīgu veselību, jo, ja būs veselība, būs prieks, darba spējas, jaunas dziesmas un laime.

Pārsteiguma ballīte izvērtās īsa, jo maestro steidzās mājās, lai svinētu svētkus ģimenes lokā. Turklāt mājās jubilāru gaidīja arī aktiera Andra Bērziņa uzdāvinātā kūpinātā zivs.

Komentāri (25)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu