Kašers prezentē savu jauno videoklipu trīsdesmito gadu elegances stilā (44)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Laura Grūbe

Dziedātājs, mākslinieks un gleznotājs Kašers 25.aprīlī kultūras bārā «Sapņi un kokteiļi» prezentēja savu jauno videoklipu dziesmai «Come and get me». Mākslinieks bija parūpējies par lielisku izklaidi, atraktīvām spēlēm. Viesi visa vakara garumā nespēja beigt smaidīt un vēlēt māksliniekam panākumus arī turpmāk.

25.aprīļa vakara dziedātājs Kašers savu tuvāko draugu un ģimenes lokā prezentēja savu jauno videoklipu dziesmai «Come and get me». Mūzikas un teksta autors ir pats Kašers.

Videoklipa galarezultāts ir pārsteidzis pašu mākslinieku, jo filmēšanas sākumā nospraustos mērķus, neparasto vizuālo risinājumu un sākotnēji šķietami neiespējamo scenārija attēlojumu ir izdevies realizēt.

Klipa scenārija autors, producents, režisors, mākslinieciskais redaktors, galvenais varonis un lokācijas vietu meklētājs ir pats Kašers. Klipā tika iesaistīti 56 cilvēki, un tas tika filmēts četrās dažādās vietās.

«Es piedalījos visā! Sēdēju klāt garās montāžas stundas, domāju, ko katrs tēls vilks mugurā, kā izskatīsies, kā kustēsies, kāds būs grims, mati būs viļņaini vai pieglausti. Pats arī sastādīju filmēšanas dienas kārtību. Klipa laikā divas reizes paspēju kārtīgi saslimt, jo filmējām pat nekurinātās telpās ziemas bargākajā aukstumā. Mana vīzija no sākuma līdz beigām bija tik spēcīga, ka ne uz mirkli no tās neatkāpos, gan trīs stundas beržot krāsu no matiem,» stāsta Kašers.

Videoklips ir ekstravagants un neparasts ceļojums cauri trim laikmetiem. Stāsta pamatā nebeidzamā mīlestības tēma, ikviens meklē savu īsto un vienīgo otro pusīti, šoreiz meklēšanas process vijas no realitātes līdz sapņu pasaulei, no 30. gadu elegances cauri emo pasaulei, līdz pat Endija Vorhola cienīgam popārtam.

Viesus pie durvīm sagaidīja pats Kašers, piedāvājot nobaudīt garšīgu bezalkoholisku mojito kokteili, doties fotografēties uz foto sienas fona, lai bildes nebūtu ierastas, statiskas, ikvienam bija iespējams izmantot dažādas Kašera veidotas brillītes, ūsiņas un citu atribūtiku, kura tapa trīs stundu laikā.

Mākslinieks saņēma daudz dažādu ziedu un dāvanu, bet ikviens viesis tika sirsnīgi apskauts un sabučots.

Pirms videoklipa skatīšanās notika piecu, klipā redzamo lietu izsole, kuru vadīja Jogita Pūpola. Divas no izsolē izsolītajām balvām iegādājās skaistuma konkursu rīkotāja Kristīne Lindenblate.

Viesu vidū bija tādi zināmi cilvēki kā skaistuma konkursu rīkotājas Kristīne Lindenblate un Liene Skulme, rakstniece Kristīne Teilāne, dziedātājas Katy Tindemark un Laura Raila, dziedātājs Oskars Deigelis, mākslinieks Horens Stalbe un daudzi citi.

Uz prezentāciju no tālajiem Talsiem bija ieradusies arī Kašera mamma, kura nespēja noslēpt lepnumu par savu dēlu.

Komentāri (44)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu