Jauniešu populārā grupa «Carnival youth», spēlējot «Tic Tac Toe», prezentē albumu (16)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Nauris Garkaklis

Jauniešu grupa «Carnival youth» 20.oktobra vakarā prezentēja savu pirmo studijas albumu «No clouds allowed». Albums tika prezentēts tuvāko fanu, puišu mīļoto meiteņu un preses priekšā, radot mājīgu, siltu atmosfēru.

Grupa sagaidīja viesus, piedāvājot vīnu vai ābolu sulu, un šis bija viens no retajiem pasākumiem, kad sula beidzās jau pāris minūšu laikā, bet vakara noslēgumā vairums no vīna glāzēm stāvēja neaizskartas.

Jaunieši bija izdomājuši arī īpašu veidu, kā prese varēja viņus intervēt, tas nenotika pasākuma izskaņā, bet pasākuma sākumā, kad ikviens preses pārstāvis varēja spēlēt ar grupas dalībniekiem «Tic Tac Toe» jeb, kā latviešu valodā pieņemts šo spēli saukt, «desas».

Izspēlējot spēles partiju, konkrētajam grupas biedram varēja uzdot vienu jautājumu un saņemt uz to atbildi.

Vēlāk sekoja miniatūrs koncertiņš, kur puiši akustiskās skaņās izpildīja trīs populārākās grupas dziesmas.

Jaunieši lepojas, ka, ierakstot albumu, tikuši arī pie pirmajiem sponsoriem, kas, pēc puišu domām, ir liels sasniegums tik jaunai grupai, kāda ir «Carnival youth». Turklāt sponsoru moto saskan ar pašu puišu dzīves redzējumu, kurš parāda, ka ikvienam viss ir pa spēkam, viss, kas ir jādara, ir jāmēģina, jāuzdrīkstas darīt un jāseko sapņiem.

Pie albuma tika cītīgi strādāts, to pierāda ne tikai divpadsmit grupas dziesmas, kuras iekļautas albumā, bet arī katrai dziesmai domāts speciāls zīmējums, kurš raksturo dziesmas būtību un parāda ziņojumu.

Puiši nekautrējās pateikt paldies saviem atbalstītājiem, kaut vienmēr ir domājuši, ka dažādos pasākumos, kuros jāpasaka paldies par balvām, lielās pateicības runas ir liekas, garlaicīgas un kavē viesus no muzikālajiem priekšnesumiem, bet nu puiši saprot, cik būtiski ir prast pateikt paldies.

Albuma dziesmas ir ierakstītas grupas «Prāta vētra» mēģinājumu telpā, kura ļāva jauniešiem atbrīvoties un nedomāt par to, ka pēc desmit minūtēm beigsies studijas laiks un, dodoties iespēlēt kādu instrumentu, uzreiz visam ir jāizdodas lieliski.

Grupa «Carnival youth» ir lepni par iespēju turēt rokās savu pirmo albumu, jaunieši iesaka ikvienam mūziķim piedzīvot šo mirkli vai arī vienkārši paturēt rokās viņu pirmo albumu.

Jaunieši piemetina, ka albums raisa arī nostalģiskas sajūtas, jo vairs nekad neviens no viņiem nespēs izdot pirmo albumu.

Komentāri (16)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu