Mūzikla «Eslingena» radītāji banketā apdāvina izrādes kolektīvu

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Nauris Garkaklis

11. novembra vakarā beidzoties mūziklam «Eslingena», aktieri, dejotāji un citi cilvēki, bez kuriem izrāde nevarētu būt tik kvalitatīva, kāda bija, devās svinēt pirmizrādi un to, ka nekas nenogāja greizi, kā nereti gadās, prezentējot ko pavisam jaunu.

Izrādes režisors atklāja, ka izrāde tāda, kādu varam redzēt, apmeklējot koncertzāli «Rīga», tapa nieka trīs nedēļu laikā, milzīgs darbs un izdošanās lika iesaistītajām personām ballītē priecāties vēl vairāk.

Vakars sākās ar to, ka ikvienam, kurš piedalījās izrādē, bija jāapsēžas aplī, lai spētu redzēt izrādes autorus un režisoru.

Viena no izrādes autorēm Lolita Ritmane ikvienam dalībniekam bija sagādājusi mazas dāvaniņas no Čikāgas, lai dalībniekiem par piemiņu no izrādes paliktu ne tikai plakāts, bet kas īpašs no viņas.

Koncertzāles «Rīga» dvēsele Juris Millers un izrādes režisors saņēma šokolādes Oskara balvas figūriņas, vīrieši jokoja, ka cer, ka šāda balva nav vienīgā viņu dzīvē un sekos vēl citi Oskari.

Saņemot dāvanas, ikvienam bija jāparakstās uz četriem plakātiem, no kuriem viens paliks un rotās koncertzāles sienu, bet pārējie trīs dosies uz Čikāgu.

Parakstot plakātus, «Eslingenas» dalībnieki varēja doties pie bāra un baudīt sulas, vīnus vai kādu siltu dzērienu.

Protams, neiztika arī bez svētku kliņģera, kurš lielāko piekrišanu guva mazo koristu lokā.

Par muzikālo pavadījumu parūpējās viens no mazajiem koristiem, kurš drosmīgi sēdās pie klavierēm un spēlēja dažādas melodijas.

Viesi turpināja sarunas, parakstīja viens otra plakātus, kopā fotografējās līdz pat pusnaktij. Kā gan citādi, kā lai nenosvin tik grandiozu pirmizrādi, kura tapa tik īsā laikā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu