Krāšņā ballītē ir noskaidrots «Rīgas stila pavēlnieks»

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Kristaps Bardziņš

20.decembra vakarā televīzijas kanāla «Rīga TV 24» studijā tika noskaidrots pirmās sezonas «Rīgas stila pavēlnieks» uzvarētājs. Stilistes, Madara Korņeva un Diāna Godmaša savus modeļus atgrieza atpakaļ pagātnē, divdesmito gadu stiliņā.

20.decembra vakarā Blaumaņa ielas rajonā bija iespējams redzēt ļoti daudz dāmas un kungus, kuri bija ieturēti divdesmito gadu stilā un steidza uz populārā modes raidījuma «Stila pavēlnieks» finālu.

Fināls tika ieturēts divdesmito gadu atmosfērā un stilam atbilstoši ģērbās ne tikai žūrijas locekļi, vakara vadītāji, bet arī viesi.

Stila tematikā lieliski iekļāvās raidījuma vadītāji multimākslinieks Kašers un televīzijas seja Lelde Lietaviete, vadītāji katru nedēļu iejutās jaunā un jaunā tēlā parādot ikvienam, ka stilu dažādība un katram stilam piemērota izturēšanās slēpjas ikvienā no mums.

Žūrijas locekļu lomās iejutās – stiliste Anita Altmane, dizainers Gints Bude, blogeris Deniss Ševeļovs un Latvijas Modes palātas valdes priekšsēdētāja Dita Danosa.

Finālistēm Madarai Korņevai un Diānai Godmašai bija jāīsteno uzdevums, trīs dažādās cenu kategorijās – 100, 250 un 500 eiro, jāizveido atbilstošs divdesmito gadu stils.

Ar pārliecinošu uzvaru par šīs sezonas uzvarētāju kļuva Diāna Godmaša, kura savu konkurenti Madaru Korņevu apsteidza visās cenu kategorijās.

Viesu vidū bija tādas pazīstamas personas kā uzņēmēja Sveta Loeva, skaistuma konkursu rīkotāja Kristīne Lindenblate, aktrise Agnese Zeltiņa, žurnāliste Una Ulme, stiliste Iveta Vecmane.

Noslēdzoties raidījumam visi neizklīda, bet palika studijas telpās, kur norisinājās ballīte divdesmito gadu stilā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu