Foto: Eiropraida ietvaros Rīgā notikusi tikai sievietēm domāta ballīte

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Nauris Garkaklis

19.jūnija vakarā klubs «One One» sevī pulcēja sieviešu pūļus, jo notika Eiropraida ietvaros rīkotā sieviešu ballīte. Ballīti varēja apmeklēt ikviens, kurš sevi pozicionē kā sievieti. Klubā nepārtraukti atskanēja smiekli, sievietes smaidīja, iepazina viena otru un lieliski atpūtās.

Latvijā dzīvojošās lesbietes iespēju pulcēties klubā, kurā atrodas tikai sievietes uztvēra kā lielisku iespēju iepazīties, iegūt jaunas paziņas, draugus un kontaktus. Kā nekā populārākais Latvijas LGBT klubs «Golden» savās telpās pulcē galvenokārt vīriešus, bet sievietēm nav daudz iespējas iepazīties.

Dāmas jau ap 21.00 pulcējās klubā, sievietes ieradās gan pa pāriem, gan bariņos, gan pa vienam, bet ikvienas sejā bija redzams smaids.

Koncertā uz skatuves kāpa tikai daiļā dzimuma pārstāves, tajā skaitā Latvijā populārā dziedātāja MNTHA, kura koncertu pameklēja skaistas dāmas sabiedrībā.

Vēl bija iespējams baudīt Ukrainietes Marias Katsevas zemo, samtaino balsi. Sieviete izpildīja gan orģinaldziesmas, gan visiem iemīļotus hitus.

Koncerta vietā ierodoties grupai «Betty» atskanēja aplausi, ikviens gaidīja sieviešu uzstāšanos. Grupa palika populāra un iemantoja kulta grupas statusu lesbiešu sabiedrībā pateicoties seriālam «The L word», kurā tieši «Betty» dziesma skan kā tituldziesma.

Pēc koncerta sievietes aizkulisēs pārdeva savus diskus, kuri bija jāiegādājas, ja vēlējies nofotografēties kopā ar grupu. Bez diska pirkšanas sievietes atteica fotografēšanos uzsverot, ja vari atļauties atpūsties bārā, vari arī atļauties iegādāties CD.

Beidzoties koncertam nekas vēl nebeidzās, bet tieši otrādi tikai sākās, dīdžeja spēlēto populāro hitu pavadībā sievietes dejoja līdz pat rīta gaismai.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu