Atbalstot jaunā prezidenta inaugurāciju, top Prezidenta kokteilis sarkanbaltsarkanā krāsā

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publiciātes foto

Atbalstot jaunā prezidenta inaugurāciju, top Prezidenta kokteilis sarkanbaltsarkanā krāsā.

Kaut arī jaunais prezidents Raimonds Vējonis publiski paudis, ka oficiālu inaugurācijas balli nerīkos, ikviens rīdzinieks un Rīgas viesis ir aicināts nosvinēt jaunā Valsts prezidenta pilnvaru sākumu – 8. jūliju, paceļot pa glāzītei īpašā Prezidenta kokteiļa «Mr. President» jau 7. jūlija vakarā, sākot no plkst. 21.00 uzturbārā «Meals bar», Brīvības bulvārī 31, Rīgā.

«Arī mūs ļoti iedvesmoja Raimonda Vējoņa pirmie vārdi uzreiz pēc viņa ievēlēšanas Valsts prezidenta amatā: «Laikam no sākuma jāierauj!» Sapratām, ka par godu jaunajam prezidentam uzturbārā «Meals bar» vēlamies apmeklētājiem piedāvāt mūsu redzējumu, kā vajadzētu garšot Prezidenta kokteilim. Un kādēļ gan nesvinēt bāra atklāšanu kopā ar jaunā valsts prezidenta stāšanos amatā?» jautā šefpavārs Jevgēnijs Ponomarjovs, kurš ir autors uzturbāra «Meals bar» unikālajai ēdienkartei.

Ikviens, kurš vēlēsies nogaršot Prezidenta kokteili, būs patīkami pārsteigts. Tas izskatās kā Latvijas sarkanbaltsarkanais karogs, pildīts šotu glāzēs un garšas ziņā ir ļoti, ļoti salds. Taču, kā jau parasti, lai saldā garša neliktu aizmirsties pavisam, kopā ar Prezidenta šotu tiks pasniegtas dzērvenes, lai kājas atkal atrastos pie zemes. Ar Prezidenta kokteili jaunajai Valsts galvai un visiem mums vēlēsim saldu dzīvi. Lai veiksme un panākumi visās jomās!

Uzturbāru «Meals bar» atver daudznozaru uzņēmums «Reaton». Jaunais bārs ir 220 kvadrātmetru plašs, iekārtots divos stāvos, piedāvājot vienlaikus netraucēti atpūsties vairāk nekā 60 cilvēkiem.

Meklējot idejas, kā neskaitāmo Rīgas bāru un kafejnīcu vidū atrast īpašo «Meals bar» vietu, centāmies izprast, ko patiesībā cilvēki vēlas, dodoties ballēties nedēļas nogalēs vai citu dienu izbrīvētajos vakaros. Pirmkārt, viņi meklē gardu, oriģinālu, bet ne pārāk dārgu ēdienu. Otrkārt, viņi noteikti vēlas iemalkot kādu kokteili (vai divus, vai trīs). Bet galvenokārt ļaudis tiecas satikt vecos draugus, lai, kopā jautri pavadot laiku, iegūtu jaunus. Tā dzima ideja par «Meals bar» koncepciju – mūsdienīgu uzturbāru, kurā tiek cienītas un atbalstītas trīs neaizskaramās vērtības: kokteiļi, ēdiens un bāra nepiespiestā atmosfēra. Nav šaubu, par pirmajām divām vērtībām rūpēsies virtuozi bārmeņi un asprātīgi pavāri, taču vietas īpašo atmosfēru iespējams radīt tikai ar apmeklētāju līdzdalību. To «Meals Bar» veicinās, ieviešot spēles elementus itin visā. Koncepcijas autori ir pārliecināti – ja ikdienā rotaļīgumu un spēles garu aizēno steiga un pienākumi, «Meals Bar» būs īstā vieta, kur ļauties veselīgam azartam un spēlei visplašākajā tās izpratnē. Vienalga, vai risinot uz alus kausa paliktņa uzdrukāto sudoku mīklu, šādi īsinot laiku, līdz maltīte būs gatava, vai spēlējot «pēdējo partiju» ap pusnakti, kad no apģērba gabaliem mugurā palikusi vien kovboja cepure. Uzturbārs «Meals bar» domāts ikvienam, kam nav sveša dzīves saldā garša, aizmirstot par vecumu, dzimumu vai profesiju.

Bāra ēdienkarti izveidojis uzņēmuma «Reaton» restorāna «Gastronome» šefpavārs Jevgēnijs Ponomarjovs. Ēdienkartē atradīsiet tādus garšas kārpiņas lutinošus ēdienus kā «Arestētais ananass», zupas «Mērija vēl skaidrā» un «Vecais labais akvārijs», pamatēdienu «Lauku vistas izlaidums» vai desertus «Latvieti, liec mierā mangāli» un «Siera dieva sieva», kā arī daudzus, daudzus citus. Vidējās ēdienu un dzērienu cenas - no 3 līdz 13 eiro.

Daudznozaru uzņēmums «Reaton» ir dibināts 1988. gadā. Galvenie uzņēmuma darbības virzieni – pārtikas preču un delikatešu tirdzniecība, apdares materiālu un interjera priekšmetu tirdzniecība, būvniecība un durvju ražošana. «Reaton» sastāvā ietilpst delikatešu veikala tīkls «Gastronome», interjera un delikatešu centrs «mc2», arhitektūras-būvniecības centrs «Reaton», durvju ražotne, pārtikas ražošana un loģistikas centrs. 26 uzņēmuma pastāvēšanas gados ir uzbūvēti vairāk nekā 10 000 būvniecības objektu. Uzņēmuma pārtikas produktu tirdzniecības departaments katru dienu apkalpo ap 1500 klientu. Šo gadu laikā pārdotas vairāk nekā pusmiljons austeru, vairāk nekā 4 miljoni kilogramu garneļu un vairāk nekā 5 miljoni kilogramu gaļas delikatešu. Šie fakti liecina, ka zīmolu «Reaton» zina gandrīz ikviens Latvijas iedzīvotājs jau divās paaudzēs.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu