Slavenības gatavo degošus kokteiļus, piedalās konkursos un bauda īpašo prezidenta šotu

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Nauris Garkaklis

7.jūlijā savas telpas vaļā vēra jauns uzturbārs «Meals bar», kurš savu darbību vēlas virzīt uz pozitīvu atmosfēru, gardiem kokteiļiem un lieliskām maltītēm. Tāpat apmeklētājiem vienmēr būs iespēja spēlēt dažādas galda spēles. Šo visu jau iemēģināja slavenības.

Nesteidzīgus vakarus jautrā kompānijā, kavējoties laiskās sarunās, spēlējot galda spēles un mielojoties ar gardām maltītēm un kokteiļiem. Lūk, tieši to un vēl vairāk piedāvā jaunais uzturbārs «Meals bar».

Slavenībām bija iespēja izbaudīt daudz dažādu kokteiļu, kā arī piedalīties to veidošanā un pat sacensties par uzvarētāju godu. Īpaši aktīvi šajās atrakcijās piedalījās Jana Duļevska, Kristīne Garklāva un Anita Intaite, kuras kopā ar bārmeņiem no Lietuvas mācījās veidot kokteiļus un tad savas prasmes demonstrēja konkursā.

Viesu aplausi bija tie, kuri noteica uzvarētājus, un par tādiem kļuva visas dāmas.

Lietuvas viesi ne tikai palīdzēja slavenībām veidot kokteiļus, bet arī demonstrēja dažādus bārmeņu šovus. Kā nekā puiši ir uzvarējuši neskaitāmos bārmeņu konkursos Lietuvā. Vēlāk visus izveidotos kokteiļus un īpašos šotus bārmeņi piedāvāja viesiem.

Viesi runāja, ka par ikvienu jaunu vietu liecina konkrētais uzsvars prezentācijā, tātad ikvienam ir skaidrs, ka jebkuru ballīti var iesākt un dzērienus baudīt tieši šajā bārā.

Uzturbārs savus atklāšanas svētkus sāka ar īpašo Prezidenta šotu un teica tostu - vispirms jāierauj, tādā veidā citējot jauno prezidentu.

Par godu jaunajam Latvijas prezidentam radīta unikāla apģērbu kolekcija, kuru slavenie vakara viesi demonstrēja, kreklu sauklis – tie veltīti stilīgiem un Latvijas izaugsmi atbalstošiem cilvēkiem.

Bāra ēdienkarti izveidojis uzņēmuma «Reaton» restorāna «Gastronome» šefpavārs Jevgēnijs Ponomarjovs, kura uzkodas laiku pa laikam bija iespējams pagaršot uzturbāra atklāšanā.

Viesi priecājās, ka pasākuma oficiālā daļa ir gana ilga un interesanta un nebeidzas pēc trīsdesmit minūtēm, kā nereti notiek.

Par fona mūziku un jautru atmosfēru rūpējās ikvienam zināmais dīdžejs Toms Grēviņš.

Oficiālajai daļai beidzoties, viesi devās uz otro stāvu, kur varēja spēlēt dažādas galda spēles. Par uzvarām īpaši priecājās dāmas.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu