Kašers bērnu un tuvāko draugu lokā prezentē savu «Kašera mākslas studiju»

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Nauris Garkaklis

2. septembrī 17.00 norisinājās «Kašera sapņu fabrikas» atvērto durvju diena, kurā ikvienam interesentam bija iespēja uzzināt vairāk par «Kašera mākslas studijas» četrām programmām - Kašera studiju, apģērba dizainu jauniešiem, rotu kursiem pieaugušajiem, kā arī grima kursiem bērniem un jauniešiem.

Atvērto durvju dienu apmeklēja arī daudzi sabiedrībā populāri cilvēki, kopā ar saviem bērniem. Ar lielu prieku visās atrakcijās, meistarklasēs iesaistījās dziedātāja Jenny May, kura ieradās kopā ar meitiņu Sāru, meitiņa īpaši gaidīja sejas apgleznošanu.

Tāpat aktīvi nodarbēs iesaistījās dziedātājas Viktorijas Plēpes meita Marija un Diānas Pīrāgs meita Andželika.

Slavenību bērni varēja veidot īpašos laimes akmeņus, apzīmēt sejiņas vai izlocīt kādu balona zvēriņu.

«Nosaukums un jēdziens «Kašera sapņu fabrika» skaidrojams ar vietu, kurā līdzīgi domājoši bērni un jaunieši realizē un attīsta savus sapņus un talantus. Tā būs kopā pulcēšanās un ideju ģenerēšanas vieta māksliniekiem, kurus es dēvēju par Trakajiem Putniem. «Kašera sapņu fabrika» ir mājas brīvi domājošajiem cilvēkiem,» tā Kašers.

Atvērto durvju dienu laikā bērni paspēja iemācīties jaunas lietas, baudīt dažādus cepumus, augļus un tējas, iegūt jaunus draugus.

«Kašera sapņu fabrikā» būs iespējams apgūt četras dažādas programmas

Kašera studija. Kašera studijā varēs apgūt tādus mākslas priekšmetus kā zīmēšana, gleznošana, kompozīcija, veidošana, darbs materiālā, mākslas valodas pamati un virtuālie sēņotāji, kuras mērķis ir attīstīt mūsdienu jauniešu rīcībspēju virtuālajā vidē.

Grima kursi bērniem un pusaudžiem. Nodarbību mērķis ir attīstīt radošo domāšanu, kā arī atraktīvā un nepiespiestā vidē apgūt prasmi uzkrāsoties pašiem, veidojot grimu dažādiem pasākumiem, no Baby Look, kas piestāvēs ballītei, līdz Techno Wamp, Smoky un citiem radošiem grimiem, pošoties Helovīnam.

Apģērbu dizains jauniešiem. Tā ir jauna programma tiem, kas vēlas savu garderobi papildināt ar jauniem, košiem tērpiem, kuru uzsvars ir tieši individualitāte, jo apģērbi tiks radīti vai pārveidoti paša rokām. Kursa mērķis ir attīstīt radošo domāšanu, sniegt praktiskās iemaņas šūšanā, tērpu tapšanas procesā, krāsu un materiālu izvēlē.

Rotu kursi pieaugušajiem. Rotu izgatavošanas kursa mērķis ir sniegt pietiekoši padziļinātu ieskatu dažādās veidošanas tehnikās, kuras, apgūstot un papildinot ar savām kreatīvajām idejām, vēlāk izmantot savu aksesuāru klāsta papildināšanai, jauku dāvanu izveidei vai pat neliela biznesa realizēšanai - ražojot kādas mūsdienu modes tendencēm atbilstošas rotaslietas un aksesuārus.

Pieteikties studijām var, rakstot uz sapnustudija@gmail.com vai 26452772

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu