Modes dāmas līksmo jaunā «Marina Rinaldi» veikala atklāšanas svinībās

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Kristaps Bardziņš

Aizvadīto ceturtdien, 10. septembrī, vienā no Rīgas centra elegantākajiem jūgendstila pieminekļiem – Brīvības ielas 46. namā – norisinājās jaunā itāļu modes zīmola Marina Rinaldi veikala svinīgā atklāšana, kas vienuviet pulcēja teju vai 100 izsmalcinātas elegances cienītājus – modes redaktorus, stilistus, fotogrāfus, sabiedrības dāmas un kungus, kā arī citus zīmolam raksturīgā, izsmalcināti sievišķīgā stila pazinējus. Tāpat svinīgo vakaru izbaudīt bija ieradušies arī zīmola pārstāvji no saulainās Itālijas.

Pozitīvām emocijām piesātinātā pasākuma ievaddaļā viesus sveica profesionālu arfistu duets ar liegām kompozīcijām Initas Nailandes un Jekaterinas Suvorovas izpildījumā, kam sekoja vakara vadītājas, allaž dzirkstošās stila dizaineres un modes ekspertes Kristīnes Rudzinskas uzruna. Ģērbusies smalkā «Marina Rinaldi» jaunās rudens-ziemas sezonas kolekcijas tērpā, viņa iepazīstināja klātesošos ar visā pasaulē iecienīto plus size sieviešu modes zīmolu un tā radīšanas vēsturi, kā arī jaunākajām veikalā pieejamajām apģērbu un aksesuāru kolekcijām.

Uzreiz pēc tam kā pasākuma saldais ēdiens tika pieteikta jaunā un talantīgā topošā operdziedātāja Gita Rebeka Dirveika, kas acumirklī aizkustināja klātesošos ar vairākām emocionāli izpildītām pasaulslaveno komponistu Mocarta un Pučīni operu ārijām.

Kā ierasts, svinīgajā pasākumā netrūka arī smalku uzkodu un atspirdzinošu dzērienu, par ko gādāja viens no galvaspilsētas pieprasītākajiem restorāniem.

Jaunatklātajā 150 kvadrātmetru plašajā veikalā galvenā nozīme ir pievērsta krāsām un materiāliem klasiskos milāniešu dzīvokļa toņos.


Jaunajā 2015. gada rudens/ziemas kolekcijā sieviete dod priekšroku precīzām līnijām, kas tomēr nav kontrolējošas, izprotot to, kā būt vienlaikus klātesošai un netveramai.

Atklāšanas svētkus apmeklēja uzņēmēja Kristīne Lindenblate, mākslinieks Kašers, dizainere Inrdra Salcēviča, juriste Liene Stūraine, pasākumu rīkotāja Una Ulme, stiliste Iveta Vecmane, aktrise Agnese Zeltiņa un citi.

Viesi ne tikai klausījās oficiālās uzrunas, baudīja šampanieti un vīnu, bet labprāt uzlaikoja apģērbu un priecājās, ka beidzot Latvijā ir zīmols, kura apģērbu iespējams valkāt ikvienam un nav jāuztraucas par to, ka tava izmēra veikalā nebūs.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu