Nu arī sabiedrības dāmu bērni varēs būt stilīgi pasākumos, atklāts jauns veikals

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Nauris Garkaklis

16. septembra vakarā ar spilgtu ballīti tika atklāts Latvijā radīts un iecienīts bērnu apģērbu zīmola «Lazy Francis» veikals. Līdz ar veikala atklāšanu tika prezentēta zīmola identitātes maiņa un pirmā puišu apģērbu kolekcija. Ar savu klātbūtni pasākumu pagodināja sabiedrībā pazīstami modes mīļotāji ar savām atvasītēm.

Veikala atvēršanas svinībās par patīkamu atmosfēru rūpējās aktieris un nu arī dīdžejs Rihards Lepers, kurš vadīja pasākumu un centās izklaidēt ikvienu viesi.

Mazākie, šajā reizē – galvenie pasākuma viesi tika cienāti ar cukura vati un karameļu popkornu, kā nekā bērni ir lieli saldumu cienītāji.

Veikala atklāšanā bērniem bija radīta īsta paradīze, bija iespēja gan apzīmēt seju, gan ēst dažādus saldumus un pat mellenes, kā arī apskatīt skaisto apģērbu.

Kā jau piedienas bērniem domātā atklāšanā, arī īpašais vakara viesis bija bērnu auditorijai speciāli piemeklēts, tā bija neviena cita kā šova «Golos Deti» fināliste Katrīna Paula-Dīringa, kura uz šova skatuves ne vienu vien reizi parādījusies tieši «Lazy Francis» greznajās kleitās.

Tāpat savas vokālās spējas un ģitāras spēlēšanas prasmi demonstrēja vakara vadītājs Rihards Lepers, viņa priekšnesums kalpoja kā viena no pasākuma «odziņām».

Veikala īpašniece Olga Krūze, kā jau vienmēr publiskos pasākumos, izcēlās ar savu tērpu un lielisko stila izjūtu. Šoreiz sieviete bija izvēlējusies princeses cienīgu kleitu, tajā pašā laikā neaizmirstot savu meitiņu saģērbt pēc pēdējām modes tendencēm.

Prezentācijas vakarā īpaši bija padomāts par puišu modi un demonstrēta pirmā zēniem domātā kolekcija, kurā klasisku stilu mīloši bērni spēs atrast lieliskus uzvalkus.

Pasākumu ar savu klātbūtni pagodināja arī slavenības, kuras ieradās kopā ar bērniem un lieliski pavadīja laiku, ļaujot bērniem izklaidēties un baudīt visus iespējamos saldumus.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu