Slavenības vēro Latvijas modes zīmolu dažādības manifestēšanu

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Nauris Garkaklis

22.-23. oktobrī Vāgnera zālē norisinās Latvijas modes festivāls «Modes manifestācija II». Pasākuma mērķis ir ne vien demonstrēt Latvijas modes zīmolu jaunākās kolekcijas, bet arī diskutēt ar industrijas profesionāļiem un ieinteresētajām pusēm par modes industrijas situāciju Latvijā.

Modes pasākuma galvenais mērķis ir izcelt ikvienu Latvijas dizaineru, liekot uzsvaru uz dažādu dizaineru dažādiem tērpiem, idejām un izpildījumu.

Pasākums veidots, lai stimulētu jauno modes dizaineru un zīmolu ienākšanu Latvijas modes industrijā un veicinātu to atpazīstamību sabiedrībā, liela daļa programmas paredzēta jaunās paaudzes zīmolu pieteikumiem.

Savas jaunākās kolekcijas demonstrēja Latvijas modes stabilās vērtības − zīmoli «Alexander Pavlov» un «Red Salt», kuriem pievienojas tādi zīmoli kā «Baiba Ladiga», «In by Inga Nipāne», jaunie talanti, dizaineri Una Bērziņa, Liene Bukovska, Laima Ūdre un Arvils Linde.

Kā jau ierasts, modes pasākumus apmeklēja arī sabiedrībā zināmas personas, tādas kā modes žurnāliste Una Ulme, stiliste Iveta Vecmane, māksliniece Ieva Bondare, bijusī televīzijas seja Iveta Feldmane, kā arī lielākā daļa tautā pazīstamu sabiedrības dāmu.

Runājot par populārajiem kungiem, pasākumu apmeklēja politiķis, jurists Edgars Jaunups, kurš vērot modi bija ieradies džinsu biksēs un kreklā, tā kā džinss vienmēr ir modes tendence, jurists neaizšāva greizi tērpa izvēlē.

Ikvienam, protams, bija iespēja nofotografēties pie fotosienas un saglabāt sev lielisku piemiņu no pasākuma, kautrīgākie viesi nogaidīja, līdz sabiedrībā pazīstamās personas beidz fotografēties, un īsi pirms pirmās skates sākuma saņēma drosmi un nostājās pie fotosienas.

Viesi baudīja modes skates, cits cita uzmanību, apsprieda modes tendences un jaunākos pirkumus lielveikalos.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu