Foto: Ieskaties aktrises Agneses Zeltiņas rotaslietu kolekcijas «Monella» aizkulisēs

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Sarmīte Vaļka

Piektdien, 13.novembrī, kinoteātrī «Splendid Palace» kopā ar Paolo Sorentino filmas «Youth» pirmizrādi, tika svinēts Latvijas sievišķīgāko aktrišu triumfs «Soulstoune by Agnese Zeltiņa» rotās. Ieskaties pasākuma un aizkulišu fotogrāfijās.

Gan Latvijas teātra leģendas Mirdza Martinsone un Regīna Razuma, gan dīvas Rēzija Kalniņa, Elita Kļaviņa un Agnese Zeltiņa, skaistās un talantīgās Maija Doveika, Zane Vaļicka un Elīna Dzelme, Kristīne Beļicka, kā arī uzlecošās zvaigznes Aminata Grieta Diarra un Lelde Dreimane zīmola Agnese Eiduka speciāli pasākumam darinātās kleitās, skanot zāles ovācijām, harismātiski iznesa Soulstoune by Agnese Zeltiņa rotu jaunāko kolekciju «Monella», tā pierādot, ka skaistumam un sievišķībai nav vecuma.

Projekta iniciatore aktrise un rotu zīmola vadītāja Agnese Zeltiņa sadarbībā ar stila dizaineri un režisori Kristīni Rudzinsku radīja un modes skates papildinājumā izrādīja dokumentālu īsfilmu «Jaunība» ar minēto aktrišu piedalīšanos, kas ir nebijis projekts Latvijā, apvienojot tik dažādu žanru aktrises vienotā vēstījumā visām Latvijas sievietēm.

Pasākuma papildu ieguvums ir ziņa, ka «Soulstounes by Agnese Zeltiņa» ir atvēris savu internetveikalu - www.zeltina.com, tā rotām kļūstot pieejamām visā pasaulē.

Savukārt Paolo Sorentīno filmu, kura tiek dēvēta par Gada labāko filmu un jau saņēmusi piecas Eiropas Kinoakadēmijas nominācijas, pieteica kinokritiķe Daira Āboliņa.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu