Dažādās jomās populāri vīrieši izvēlas rotaslietas savām dāmām

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Nauris Garkaklis

28. janvārī vienuviet tikās četri dažādās jomās panākumus guvuši vīrieši – pavārs Elmārs Tannis, mūziķis un televīzijas personība Ansis Klinstons, fotogrāfs Nils Vilnis un aktieris Rihards Lepers. Vīrieši tikās rotaslietu veikalā, lai izveidotu īpašas dāvanas savām dāmām.

Mīlestības noskaņās veidotajā pēcpusdienā vīrieši tikās rotaslietu salonā «Pandora» un veidoja īpašas rokassprādzes sievietēm, kuras ir viņu dzīvēs un ir īpaši svarīgas.

Pavārs Elmārs Tannis veidoja draudzības aproci kādai no savām draudzenēm, Ansis Klinstons veidoja dāvanu sievai desmit gadu kāzu jubilejā, arī fotogrāfs Nils Vilnis bija izlēmis iepriecināt sievu, toties aktieris Rihards Lepers sākumā nespēja izšķirties, vai veidot rokassprādzi savai mīļotajai sievietei vai mammai.

Ikviens no spēcīgā dzimuma pārstāvjiem saņēma konsultantes palīdzību, lai radītu savus īpašos stāstus, pievienojot sudraba rokassprādzēm īpašus piekariņus, kuri simbolizē dažādus notikumus, emocijas, ilgas vai īpašības, kuras tiem saistās ar izvēlētajām sievietēm.

Tiklīdz rotaslietas bija pabeigtas, dažādās jomās panākumus guvušie vīrieši pastāstīja stāstus, kurus ar piekariņu palīdzību paslēpuši rokassprādzēs.

Ansis Klinstons iesāka stāstu, sakot, ka viens no piekariņiem ir eņģelis, jo viņš uzskata, ka viņa sieva ir kā eņģelis. Lai attiecībās virzība uz priekšu nepazustu, otrs piekariņš, kuru mūziķis izvēlējās, bija vārds – world (pasaule), jo sapņo kopā ar sievu apceļot pasauli.

Rihards Lepers beigu beigās rokassprādzi izlēma dāvināt mīļotajai sievietei. Aktieris uzreiz pateica, ka viņa izvēlētie piekariņi pilnīgi neko nenozīmē. Jo, kā saka rakstnieks Ojārs Vācietis, – tiks viena tukša krūze tev un otra tukša man, mēs tukšu dziesmu dziedāsim, jo tāda tālu skan. Rihards ir drošs, nav visā jāmeklē nozīme…

Nils Vilnis uzskata - ir jābūt nozīmei un konceptam it visā. Fotogrāfs izvēlējās melnu krāsu - jo melns ir elegance un viņa mīļotā sieviete ir eleganta - karalisko simboliku, jo sieva ir viņa karaliene, palmu rakstu, lai mudinātu viņus vairāk ceļot uz dienvidiem, vilni, jo tas simbolizē pāra uzvārdu, puķes, jo sievietei nepārtraukti jādāvina ziedi.

Elmārs Tannis izveidoja draudzības aproci, izmantojot tādus piekariņus kā globusu, jo mēs visi esam pasaules pilsoņi, pasaules ceļotāji, toties piekariņš ar jūru kalpo kā atgādinājums par emocijām, to bagātību un dziļumu. Eņģeļa spārni simbolizē pacelšanos spārnos, bet saule parāda dvēseli, kurai vienmēr jāspīd.

Beidzoties romantiskajai pēcpusdienai, vīrieši no veikala izgāja apmierināti un steidzās uz mājām satikt savas īpašās sievietes, lai pasniegtu dāvanas.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu