Aleksa Silvēra un Lieras Štein videoklipa prezentācijā pazūd elektrība

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Nauris Garkaklis

11. februāra vakarā duets Alekss Silvērs un Liera Štein prezentēja savu jauno lirisko mīlas dziesmu «Miljoniem dota mīlestība». Viesiem bija iespēja baudīt koncertu akustiskās skaņās, kā arī vērot jaunās dziesmas videoklipu.

Viesi uz «Golden Cafe», kurā norisinājās prezentācija, ieradās laikus, lai ieņemtu labākās vietas, jo ierasts, ka dueta prezentācijas ir labi apmeklētas un pēdējiem atnācējiem ir grūtības redzēt skatuvi.

Šajā reizē duets bija īpaši pacenties un neuzstājās ar muzikālo ierakstu, bet gan ar akustisko programmu. Dueta deju mūzikas dziesmas bija liriskas, lēnas, un tās tika dziedātas sintezatora un kontrabasa pavadībā.

Dziedātāju enerģiskā dziedāšana, vokāla spēks bija arī par iemeslu, kāpēc restorānā uz piecām minūtēm pazuda elektrība. Alekss un Liera neapmulsa un tumsas un muzikālo klusuma pauzi aizpildīja, stāstot interesantus atgadījumus no filmēšanas laukuma, kā arī izspēlējot dažādas balvas.

Pašu lirisko videoklipu dziesmai «Miljoniem dota mīlestība» viesi uzņēma ar aplausiem un vēlāk pasākuma neoficiālajā daļā izteicās, ka tieši šīs dziesmas klips un pati dziesma ir labākā, kāda duetam līdz šim bijusi.

Jau vairāk nekā pusgadu duets veiksmīgi sadarbojas ar talantīgo un daudzsološo komponistu Dmitriju Krasnovski, kurš ir dziesmas vārdu un mūzikas autors. Tāpēc mākslinieki ar mierīgu sirdi sola, ka turpmāk jaunu mūziku no viņiem varēs sagaidīt daudz, daudz biežāk.

Mūzikas video ideja, scenārijs un režija ir dziedātāju tuvas draudzenes, aktrises, režisores, pasākumu vadītājas un organizatores Jeļenas Tonovas darbs. Jeļena izdomājusi un veidojusi neparastu sižetu, kurš noteikti aizkustinās daudzu skatītāju sirdis.

Alekss un Liera ikvienu klipā iesaistīto personu aicināja uz skatuvi un ar īpašām konfekšu kastēm pateicās par darbu un palīdzību.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu