24. Rīgas modes nedēļa tiek atklāta ar modes industrijas darboņu apbalvošanu

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Nauris Garkaklis

30. marta vakarā restorānā «Monterosso» tika atklāta jau divdesmit ceturtā Rīgas modes nedēļa. Pasākumu atklāja Krievijā populārā modes dizainera Stasa Lopatkina modes skate, kam sekoja Modes un stila balvas 2015 pasniegšana.

Kā jau ierasts Rīgas modes nedēļās, pasākumos pulcējas daudz stilīgi, moderni, labi ģērbti ļaudis, arī atklāšanas pasākums nebija izņēmums.

Viesi laicīgi steidza doties uz restorānu «Monterosso», lai ieņemtu labākās vietas un paspētu vēl pirms skates iemūžināt savus stilīgos tēlus pie foto sienas.

Apmeklētāji bija centušies savā apģērbā, aksesuāros iekļaut lietas, kuras palīdzēs tiem izcelties uz visu fona. Lieliskākais piemērs ir somiņas vietā līdzi paņemtais iepirkumu tīkliņš. Šādu rokassomiņas risinājumu bija izvēlējusies zīmola «Lazy Francis» īpašniece Olga Krūze.

Modīgie rīdzinieki pirmkārt steidza izvēlēties labākās sēdvietas, no kurām baudīt Krievijā populārā dizainera Stasa Lopatkina modes skati, protams, pirms skates neaizmirstot nobaudīt glāzi šampanieša.

Pēc skates, kuru pavadīja neremdināmi aplausi, Baltijas modes federācijas galva Jeļena Strahova sāka apbalvot Latvijas modes biznesa labākos 2015.gada darboņus.

Balvu paziņošana notika gan latviešu, gan angļu valodā, jo jau uz pirmo Rīgas modes nedēļas dienu bija ieradušies paprāvs pulciņš ārzemju viesu.

Šajā gadā Modes un stila balvas tika pasniegtas tikai modes darboņiem, izslēdzot individuālās stila kategorijas, tāpēc blogeri, aktieri, dziedātāji šogad palika bez nominācijām un balvām.

Pēc veiksmīgi sadalītām balvām apbalvotās personas ar statuetēm pozēja pie foto sienas, viesi turpināja sarunāties, baudīt sagādātos dzērienus un sveikt Jeļenu Strahovu ar veiksmīgi aizvadītu atklāšanu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu