Signe Meirāne rada īpašu pavārgrāmatu bērniem «Bērni ēd! Brokastis. Pusdienas. Vakariņas»

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Nauris Garkaklis

21.aprīlī šefpavāre Signe Meirāne prezentēja jaunu pavārgrāmatu, kurā apkopotie ēdieni domāti tieši bērnu garšas kārpiņām. «Bērni ēd! Brokastis. Pusdienas. Vakariņas» receptes ir gan vitamīniem, gan uzturvielām bagātas.

Grāmatā «Bērni ēd! Brokastis. Pusdienas. Vakariņas» apkopotas 129 dažādu ēdienu oriģinālreceptes, kuras bērnu ēdienkarti padarīs krāsaināku un organismam noderīgāku.

Tā kā Signe pati ir māmiņa, receptes veidotas tā, lai tās var pagatavot gan paši bērni, gan to vecāki, jo reizēm ir tik patīkami, ja bērns pagatavo visai ģimenei pusdienas, tādā veidā attīstot ēst gatavošanas prasmes.

Signe uzskata, ka mūsdienu steigā vecāki nereti pamet bērnu ēšanas paradumus novārtā un tādā veidā kaitē bērniem, jo viņi nesaņem vajadzīgās uzturvielas. Pateicoties grāmatai, šefpavāre vēlas parādīt māmiņām, ka maza piepūle spēj radīt ko garšīgu un veselīgu.

Grāmatas atvēršanas svētkos Signes draugi, galvenokārt māmiņas ar bērniem, ieradās apsveikt šefpavāri, grāmatas autori ar kārtējo lielisko pavārgrāmatu.

Viesi ieradās ar pavasara ziedu pušķiem, apdāvinot Signi gluži kā dzimšanas dienā.

Parasti grāmatu atvēršanas svētkos ciemiņi ar grāmatu apskati īpaši neaizraujas, taču šoreiz galvenais uzsvars tika likts tieši uz pavārgrāmatas apskati, gan lieli, gan mazi to šķirstīja un sajūsminājās gan par receptēm, gan ēdienu fotogrāfijām.

Viesi tika cienāti ar dažādām kūciņām, suši, šampanieti, jo kā gan bez tostu uzsaukšanas par godu jaunajai grāmatai.

Pasākuma mājīgā atmosfēra ilgu laiku turēja viesus savā paspārnē, ļaujot apspriest ģimeņu populārākās ēdiena receptes un ēšanas paradumus.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu