Ar sabiedrībā iecienītu personu klātbūtni atklāts angļu modes un interjera salonveikals

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Kaspars Meinerts

Kopš aprīļa arī Latvijā pieejams pasaulē iecienītais angļu modes un interjera noformēšanas zīmols Laura Ashley. Salonveikals ir katras sievietes sapnis, jo tajā iespējams iegādāties apģērbu, aksesuārus, traukus, tapetes un pat mēbeles.

Neilgi pēc atvēršanas 11.maijā salonveikals Laura Ashley ar izsmalcinātām svinībām un sabiedrībā iecienītu personu klātbūtni rīkoja oficiālo atklāšanu.

Pasākuma namatēvs Valdis Melderis aicināja izbaudīt tipisku un modernu angļu pēcpusdienas noskaņojumu - tēju, izsmalcinātas uzkodas un modernos pēcpusdienas kokteiļus dīdžeja Jāņa Spingas radītajā muzikālajā noskaņā, un, protams, iepazīt salonveikala interjera un apģērbu kolekciju.

Atklāšanas svētku nagla bija bārmeņu demonstrācija, iepazīstinot viesus ar angļiem iecienīto Pimm’s kokteiļu pagatavošanas metodēm, savukārt vakara gaitā četri laimīgie uzvarētāji izlozes kārtībā ieguva ekskluzīvu un greznu lustru dāvanu kartes, kuras tika uzreiz izlietotas uz vietas.

Pasākumu ar savu klātbūtni pagodināja pārstāvji no Lielbritānijas vēstniecības Latvijā, interjera un arhitektu industrijas pārstāvji, kā arī sabiedrībā iecienītas personības, kā bijušais prezidents Valdis Zatlers ar kundzi, etiķetes speciāliste Elena Marga ar kungu, uzņēmējas Nella Ušakova, Jana Ezeriņa, Marina Dianova, Sveta Leva, Marika Ģederte, Kristīne Lindeblate, Krista Sondore, mūziķes, kā Elizabete Balčus, Liera Šteina un Alekss Silvērs, deju studijas vadītāja Viola Abramova-Mailīte, sabiedrības dāmas un TV sejas Vita Balčiunaite, Jelena Gricuka un Gundega Skudriņa, modes blogeri un stilisti Anita Altmane, Deniss Ševeļovs, Indra Salcēviča un Agnija Grigule, virkne ievērojamāko žurnālu redaktoru, kā arī modes industrijas pārstāvji kā Dace Krieviņa-Bahmane, Olga Krūze un daudzi citi.

Vakara gaitā viesi apskatīja visus interjera priekšmetus, apģērbu, novērtēja nesamērojami augstās cenas un to nepiemērotību Latvijas iedzīvotāju algām, baudīja cits cita klātbūtni, kā arī īstas angļu sviestmaizes, zemenes, kuras lika apzināties, ka vasara ir pienākusi, un tad lēni izklīda.

Zīmola izveidotāja ir modes dizainere un biznesa sieviete Laura Ašleja no Velsas, kura 1950.gadā pamatā veidoja mēbeļu audumus un pēc desmit gadiem paplašināja biznesu ar apģērbu dizainu un ražošanu.

Laura Ashley pirmais veikals tika atvērts tikai 1961.gadā, taču šobrīd zīmola spēku un vērtības atspoguļo veiksmīgi ieviestās franšīzes visā pasaulē, kas licis vairāk koncentrēties uz zīmola menedžmentu un šo franšīžu attīstīšanu. Pašreiz zīmolam ir 512 veikali visā pasaulē, no kuriem 303 ir franšīzes turētāji.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu