Ar svētku torti un atmiņu stāstiem grupa «Opus Pro» nosvin koncerttūres noslēgumu

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Nauris Garkaklis

20. maijā Rīgas Kongresu namā leģendārā rokgrupa «Opus Pro» nosvinēja savu 30. dzimšanas dienu, kā arī koncerttūres «Rozā lietus» noslēgumu. Tūrei dots nosaukums par godu vienai no populārākajām grupas balādēm.

Grupa koncertā izpildīja visas savas tautā iemīļotās dziesmas, «Rozā lietu», «Dzimteni», «Tu un es», hiti daudzus no viesiem aizvadīja atmiņu klejojumos, jo vairumam ar šīm dziesmām saistās savas atmiņas un dzīves notikumi.

Klausītāji neskaitāmas reizes koncerta laikā cēlās kājās, dziedāja līdzi dziesmām, aplaudēja, tādā veidā sveicot grupu 30 gadu jubilejā un izrādot cieņu māksliniekiem, kuri joprojām turas kopā.

Koncertā kā īpašais viesis uzstājās grupas solista Aleksa meita, tautā iemīļotā dziedātāja Aija Andrejeva, kura savas skatuves gaitas sāka, uzstājoties kopā ar tēvu.

Pēc šova īpaši aicinātiem viesiem jeb VIP personām, bija iespēja kopā ar grupu nodoties atmiņu stāstiem, saņemt parakstītu plakātu, nofotografēties, kā arī baudīt dažādas uzkodas un īpašu svētku torti.

Svētku torti gabaliņos grieza un ikvienam pasniedza joprojām kopā palikušais grupas mūziķu kodols.

«Opus Pro» atzina: žēl, ka jubilejas tūre ir beigusies, bet, no otras puses, viņiem prieks, ka viss izvērtās tik grandiozi, cilvēki apmeklēja koncertus, atbalstīja, radot sajūtu un pārliecību, ka viņu mūzika ir vajadzīga un lielākie hiti dzīvo klausītājos.

Tāpat arī Aija Andrejeva, daloties savās pārdomās un stāstos par grupu «Opus Pro», piemetināja, ka katrs grupas koncerts viņai ir kā svētki.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu