«Ms.Top of the World Plus Size 2016» izrāda savus talantus un valsts lepnumu - tautastērpus

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Nauris Garkaklis

7.jūnijā norisinājās otra diena starptautiskajam skaistuma konkursam korpulentajām dāmām «Ms.Top of the World Plus Size 2016», kurā piedalās skaistules no Latvijas, Baltijas, Anglijas, Singapūras, Krievijas, Sibīrijas, Baltkrievijas, Bulgārijas un Nīderlandes. Pirmajā konkursa dienā dāmas baudīja baseina ballīti, bet jau otrajā demonstrēja tautastērpus un talantus.

Skaistajā otrdienas dienā konkursa «Ms.Top of the World Plus Size 2016» dalībnieces devās uz Jūrmalu, lai piedalītos konkursa otrās dienas izaicinājumos.

Tā kā vairumam dāmu skaistuma konkursi ir vienīgā pieredze defilē mākslā, pirms uznācieniem viņas ļoti uztraucās un centās cita citu nomierināt, stāstot dažādus jokus.

Pirmais izaicinājums bija tautastērpu demonstrēšana, bija gan tādu valstu dalībnieces, kuras demonstrēja autentiskus tautastērpus, gan tādas, kuras izpaudās radošāk un stilizēja tautastērpus vai vienkārši ietērpās kleitās un aksesuāros savas valsts karogu krāsās.

Otrais uznāciens bija jau sarežģītāks, dalībniecēm bija jādemonstrē savi talanti, korpulentās dāmas gan dejoja, gan dziedāja, zīmēja, taisīja kokteiļus, rokassprādzi, nevar aizmirst arī burbuļu šovu.

Īpašas ovācijas izraisīja Krievijas pārstāves seksuālā deja, kuru atbalstīja ikviens viesis.

Šogad konkursa vadītāju lomās iejutās dziedātāja Katy Tindemark un seksa eksperts Edgars Torreto. Katy Tindemark ne tikai vadīja pasākumu, bet priecēja viesus ar savu lielisko balsi, toties par muzikālo noformējumu parūpējās dziedātāja, kura nu dēvējama arī par dīdžeju, - Sandija Vīgante.

Viesi vēroja šovu, sēžot restorāna «Estrāde» ēnainajā terasē un baudot vīnu, kā arī šampanieti.

Viesu vidū bija tādas personas kā konkursa «Vecmāmiņa» rīkotāja Elita Drāke, dziedātāja Laura Raila, mākslinieks Kašers, uzņēmēja Svetlana Leva, kura veido arī īpašas konkursa video dienasgrāmatas, televīzijas personības Lelde Lietaviete un Aivis Ceriņš, dejotājs Rolands Šteinbergs un daudzi citi.

8.jūnijā dalībniecēm būs jādemonstrē savas sarunāšanās un intelekta prasmes intervijās, bet 9.jūnijā konkurss noslēgsies ar grandiozu šovu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu