Šampanietis brokastīs kārdina vietējās slavenības

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publiciātes foto

11.jūnijā tika aizvadīta šampanieša zīmola «Moët» ballītes diena, kuru atzīmē visā pasaulē. Arī Latvijas slavenībām bija iespēja baudīt īpašās šampanieša brokastis un piedalīties jumta terases atklāšanas svētkos.

11.jūnijā visā pasaulē atzīmē šampanieša zīmola «Moët» ballītes dienu, tādējādi svinot ne tikai vasaras sākšanos, bet arī atklājot stilīgāko ballīti 24h garumā.

Svētku svinēšanas pamatā ir pārliecība par to, ka katra sekunde ir kā piedzīvojums, kurā ikviens dzirkstošais mirklis ir jāsvin tieši šajā brīdī, neļaujot pazaudēt viegli reibinošo dzīves garšu.

Latvijas slavenības piedalījās ekskluzīvajā šampanieša ballītē, kas notika kopā ar jumta terases atklāšanu.

Pasākuma viesiem bija ekskluzīva iespēja pirmajiem nobaudīt dažāda veida šampaniešus, kā arī apmierināt savas garšas kārpiņas ar izsmalcinātām vēlajām brokastīm.

Valdzinošu noskaņu svētkiem piešķīra Diānas Pīrāgs samtainā balss, kura priecēja viesus ar īpašu, šarmantu koncertu.

Ballītes laikā TV zvaigzne Ieva Brante, modes zīmola «Lazy Francis» vadītāja Olga Krūze un uzņēmēja Svetlana Leva nekautrējoties atgādināja par šampanieti kā uzvaras un svētku simbolu.

Modes pasaules pārstāve Krista Sondore un TV dīva Lelde Lietaviete nodevās dzirkstošām sarunām, un visi viesi kopā ļāvās niansētai ēdiena un šampanieša baudīšanai.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu