Ielūkojies Laimas Vaikules festivāla trešās dienas aizkulisēs

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Nauris Garkaklis

No 5. līdz 8. jūlijam Dzintaru koncertzālē norisināsies festivāls «Laima Vaikule Jūrmala Rendez Vous». Pēc uzstāšanās daudzi mākslinieki izvēlas sēdēt zālē skatītāju rindās un vērot koncertu, bet tikpat daudzi paliek aizkulisēs, kur klausās savus skatuves kolēģus un paralēli nododas sarunām un tiekas ar presi un faniem.

Festivāla trešās dienas saulainais vakars mudināja zvaigznes, pēc uzstāšanās, ne tikai īsu mirkli nopozēt fotogrāfiem un pazust koncertzāles viesmīlīgajās telpās, bet pavadīt laiku Dzintaru koncertzāles pagalmā, klausīties citu kolēģu dziedājumu un vienkārši baudīt sauli un viens otra kompāniju.

Kā jau ierasts mākslinieki sniedza kvēlākajiem faniem autogrāfus, labprāt kopā ar faniem uzņēma «selfijus», kā arī pozēja preses fotogrāfiem.

Kvēlākie fani labprātāk uzkavējās pie ieejas aizkulisēs kā sēdēja pašā koncertā, jo kad gan vēl būs iespēja redzēt savas mīļākās zvaigznes pāris metru attālumā, vērot kā viņas priecīgas noiet no skatuves, smaržo ziedus, ir emocionāli uzlādētas, noskaņojas uzstāšanās reizei!

Tāpat pie aizkulisēm pateicoties tam, ka zvaigznes atrodas pāris mētru attālumā varēja tuvumā apskatīt zvaigžņu skaistos tērpus un redzot izturēšanos pret citām personām sajust kādu no personības šķautnēm, kuras neizdodas dzirdēti intervijās vai redzēt uz skatuves.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu