Ar īpašu mākslinieku uzstāšanos noslēdzas Laimas Vaikules četru dienu festivāls

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Nauris Garkaklis

8.jūlija vakarā Dzintaru koncertzālē norisinājās festivāla «Laima Vaikule Jūrmala Randez-Vous» noslēguma koncerts, kurā arī šoreiz uzstājās gan latviešu, gan ārvalstu mākslinieki. Pēdējā festivāla dienā kā jau ierasts visas koncerta biļetes bija izpārdodas.

Pirms koncerta viesi izmantoja iespēju fotografēties pie foto sienas, kā arī baudīt Laimas Vaikules sarūpēto svētku šampanieti.

Noslēguma koncertu viesi apmeklēja ar ziedu pušķiem rokās, un gandrīz ik pēc kātras uzstāšanās sniedza tos Laimai Vaikulei, izrādot mīlestību vienai no populārākajām Latvijas dziedātājām.

Izskanot pēdējai dziesmai aplausi nerimās skatītāji vēlējas izrādīt cieņu māksliniekiem, pašai LaImai Vaikulei, lai entuziasms rīkot festivālu nebeidzas un jau pēc gada notiek jauna tikšanās ar mākslinieces draugiem, skatuves partneriem un iemīļotajiem dziedātājiem.

Piektdienas vakarā uz skatuves kāpa tādi dziedātāji kā Verka Serdjučka, Maksims Galkins, Intars Busulis, Lolita, Aleksandrs Buinovs un citi.

Māksliniekus skatīties ieradās tādi sabiedrībā zināmi cilvēki kā uzņēmējs Jūlijs Krūmiņš, Ainārs un Inese Šleseri, dejotāja Viola Abramova Mailīte un Rihards Mailītis, dziedātāja Liene Greifāne, televīzijas personība Jeļena Gricuka, uzņēmēja Benita Sadauska, uzņēmēja Irēna Palkinena, uzņēmēja Mārīte Kola, «Modes manifestācija» dibinātāja Dita Danosa, Latvijas Hokeja federācijas prezidents Kirovs Lipmans un daudzi citi.

Atgādinām, ka latviešu dziedātājas Laimas Vaikules festivāls Jūrmalā norisinājās no 5. līdz 8.jūlijam.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu