Sabiedrībā pazīstamas personas novērtē bērnu dziedātājas Samantas Kid koncertu

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Facebook

23.oktobrī Jūrmalā, viesnīcas «Daina» restorānā norisinājās ģimenēm veltīts pasākums, jo ar pirmo solokoncertu uzstājās bērnu auditorijai domātā dziedātāja Samanta Kid. Meitenes pirmos centienus ieradās novērtēt vairāki sabiedrībā pazīstami mākslinieki.

Koncerts bija īpašs, jo, par spīti panākumiem dažādos konkursos un augstu vietu iegūšanai, Samantai šis bija pirmais solokoncerts. Savā pirmajā koncertā meitene izlēma izpildīt savu mīļāko dziesmu kaverversijas.

Pirms dziedātājas Aminatas slavenās dziesmas «Love injected» meitene atklāja, ka tieši šī dziesma viņai daudz palīdzējusi atvērties, noticēt sev un savam talantam, kuru klātesošie novērtēja ar lielām ovācijām.

Kā jau īpašā koncertā, Samanta uz skatuves nekāpa viena, viņa uzstājās kopā gan ar deju kolektīvu, gan dziedāja duetā ar grupas «Eolika» solistu Viktoru Zemgalu, dziedātāju Katy Tindemark, dziedātāju Lauru Railu, dziedātāju Sabīni Berezinu.

Ar to pārsteigumi nebeidzās; viesus izklaidēja arī saksofonists Sergejs Boitcovs, kurš gan spēlēja instrumentu, gan dziedāja, tāpat divas dziesmas viesiem dāvāja duets Alekss Silvērs un Liera Štein.

Daudzi viesi bija ieradušies ar ziedu pušķiem, lai tādā veidā atbalstītu jauno censoni, Samanta ikvienu ziedu dāvātāju samīļoja un teica sirsnīgu paldies.

Viesu rindās varēja redzēt arī skaistuma konkursu rīkotāju Kristīni Lindenblati, kā arī lielo izmēru modeli Tatjanu Mackeviču.

Pasākumā neiztikt bez loterijas, kur galveno balvu, iespēju mēneša garumā apgūt vokālās prasmes, pilnveidot dziedāšanu, ieguva Kristīne Lindenblate, kura, iespējams, sev uz dzimšanas dienu uzdāvinās dziesmas ierakstu studijā, kamēr viss iemācītais būs saglabājies labi atmiņā.

Vakara vadītāja lomā iejutās Samantas Kid menedžeris, Latvijas seksa eksperts Edgars Torreto un Laima Samiņa.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu