Draugu un ģimenes lokā dziedātāja Laura Raila prezentē savu pirmo soloalbumu

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Jānis Škapars

16.februārī kultūras bārā «Sapņi un kokteiļi» dziedātāja Laura Raila prezentēja savu pirmo soloalbumu «Es gribēju ko teikt». Gadu gaitā dziedātāja sevi apliecinājusi dažādos televīzijas šovos – «Koru kari», «Dziedošās ģimenes», «O!kartes skatuve» un «Mūsu labākās dziesmas», nodziedājusi neskaitāmus koncertus, un beidzot viņas sen izlolotais sapnis par soloalbumu ir īstenojies.

Ikvienu viesi Laura sagaidīja skaistā princešu kleitā un labprāt fotografējās pie foto sienas, lai sagādātu sev un viesiem patīkamu piemiņas foto.

Viesu sagaidīšana pie ieejas Laurai visu vakaru lika justies kā eiforijā, jo labi vārdi, kuri veltīti dziedātājai, skanēja no viesu ienākšanas mirkļa līdz to aiziešanai, sākumā komplimentus saņēma Lauras izskats un skaistā kleita, bet vēlāk uzstāšanās kopā ar grupu «The Power Band».

Atšķirībā no citām prezentācijām, kur viesi uzstājas pirmie, iesildot publiku vakara vaininiekam, Laura pati izvēlējās atklāt pasākumu, bet vēlāk, jau mierīgā gaisotnē klausoties viesu muzikālos sveicienus, baudīja pasākumu jau no skatītāju rindām.

Koncertā Laura nodziedāja visas septiņas albumā iekļautās dziesmas, kuras ikvienam jau bija labi zināmas un izraisīja vēlmi dziedāt līdzi un aplaudēt.

Prezentācijas vadītājas gods tika uzticēts aktrisei, dziedātājai un pasākumu vadītājai Vitai Baļčunaitei, bet kā viesi uzstājās dziedātājs Edgars Kreilis un saksofonists Sergejs Boitsovs.

Vēl bez albuma Laura prezentēja arī videoklipu dziesmai «Es vēlos lūgt», dziesma godina, Parīzes terorakta kritušo piemiņu, bet uzrakstīta jau pirms tam.

Pasākuma viesiem sarūpētas arī pārsteiguma dāvanas no apģērbu veikala «Vaide», kura dāvanu kartes 50 eiro vērtībā ieguva lielo izmēru modele Tatjana Mackeviča, kā arī fotogrāfs Nauris Garkaklis, kurš, džentlmenis būdams, savu karti atdāvināja skaistuma konkursu rīkotājai Kristīnei Lindenblatei.

Ikviens viesis, dodoties mājās, saņēma Lauras jauno albumu, kuru dziedātāja labprāt parakstīja.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu