Slavenības novērtē pasaules zvaigžņu iecienīta apavu zīmola veikala atklāšanu Rīgā

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Jānis Škapars

23.marta vakarā Rīgā tika atvērts Baltijā pirmais Amerikas apavu zīmola «Steve Madden» veikals. Ārzemju zvaigžņu iecienītos apavus novērtēja arī pašmāju šovbzinesa spīdekļi un bija pārsteigti par zīmola lētajām cenām.

Pirms veikala atklāšanas pāris modes pazinējiem - Leldei Lietavietei, Alīnai Kellerei, Agnijai Grigulei, Roberto Meloni - jau tika dota iespēja pavalkāt «Steve Madden» zīmola apavus, lai pirms oficiālās atklāšanas pārējie viesi uzzinātu objektīvu viedokli par apavu kvalitāti.

Organizatori neslēpa, ka zīmola apavus iecienījušas tādas pasaules zvaigznes kā aktrise Keita Hadsone, dziedātāja Rianna, dziedātāja Lady Gaga un pat dziedātāja Keitija Perija.

Vakara vadītāja ādā iejutās dziedātājs Roberto Meloni, kurš priecājas par populārā zīmola ienākšanu Latvijā, jo apavi un to kvalitāte tam lieliski noder skatuves gaitās.

Atklāšanai zīmols bija izvēlējies oriģinālu veidu, apavi tika izrādīti ne parastā modes skatē, bet gan saksofona spēlētas mūzikas pavadībā dejotājas dejoja uz paaugstinājumiem un dejas laikā izrādīja apavus, liekot arī sanākušajiem viesiem vēlēties dejot.

Neoficiālajā daļā viesi baudīja šampanieti, apskatīja apavus, dāmas nekautrējās laikot kurpes un tās iegādāties, kā nekā atklāšanas dienā apavus varēja iegādāties ar lielām atlaidēm.

Kā jau ierasts prezentācijā, visa svētku vakara garumā varēja baudīt šampanieti un klausīties DJ Cimo spēlēto mūziku.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu