Modes ekspertu un retro automašīnu ielenkumā atklāta 26.Rīgas modes nedēļa

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Kaspars Meinerts

28.marta vakarā tika atklāta 26.Rīgas modes nedēļa, atklāšanas svētkos viesi varēja baudīt Gruzijas modes zīmolu «Dalood» un «Mariam Gvasalia», kā arī Igaunijas zīmola «KÄT» skates.

Šogad Rīgas modes nedēļas rudens/ziemas kolekciju izrādīšana tika atklāta tik tikko pēc rekonstrukcijas atvērtajā Rīgas Motormuzejā. Modes mūsdienīguma aura un seno automašīnu kolorītums piešķīra atklāšanas svētkiem īpašu noskaņu.

Viesi ierodoties baudīja šampanieti, apskatīja cits cita izvēlētos tērpus, jo tieši Rīgas modes nedēļa ir lieliskākais gada pasākums, kurā modes ekspertiem pulcēties un izrādīt savu kompetenci modes jautājumos, stilīgumā un jaunāko tendenču pārzināšanā.

Vairums viesu labprāt nofotografējās gan pie foto sienas, gan pie senatnīgajām automašīnām, apbrīnojot to varenumu un neatkārtojamību.

Drīz vien tika izteikts aicinājums ieņemt vietas un vērot atklāšanas vakaram izvēlētās trīs modes skates - Gruzijas modes zīmolu «Dalood» un «Mariam Gvasalia», kā arī Igaunijas zīmola «KÄT». Pēc ikvienas skates modes mīļotāji aplaudēja dizaineriem un apsvēra, kurus no redzētajiem tērpiem labprāt iegādātos.

Beidzoties skatēm, ikviens pasākuma apmeklētājs bija aicināts apmeklēt atklāšanas svētku ballīti, kurā varēja apspriest redzēto, baudīt uzkodas, alkoholiskus dzērienus un dīdžeja spēlēto mūziku.

Daudzi viesi ātri vien steidzās mājās, kā nekā priekšā vēl vesela nedēļa, kuru bagātinās skates, sarunas un jaunas atziņas par modi.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu