26. Rīgas modes nedēļas ietvaros aizvadīta īpašā Picanova ballīte

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Jānis Škapars

29.martā norisinājās «Latvijas Modes un Stila gada balvas» pasniegšanas ceremonija, pēc kuras viesiem bija iespēja turpināt svinības pirmajā 26. Rīgas modes nedēļas oficiālajā «afterpārtijā». Šoreiz ballīte norisinājās dizaineru konceptveikalā «BOLD».

Ballītē valdīja īpaši jautra atmosfēra, kā nekā konceptveikals «BOLD» ir atvērts nieka trīs mēnešus, bet tajā jau norisinās Latvijas modes pasaulē tik nozīmīga ballīte, kā arī tāpēc, ka veikals Latvijas Modes un Stila gada balvas pasniegšanā ieguva balvu kategorijā «Labākais dizaineru veikals, kas tika atvērts 2016.gadā».

Burziņā īpaši izcelti tika Gruzijas pārstāvji «Mariam Gvasalia», «Dalood» un Igaunijas zīmols «KAT», bija iespēja apskatīt zīmolu produkciju, satikt dizainerus un iegādāties to veikumu.

Tāpat pagrabstāvā varēja aplūkot vietējo dizaineru - Atis Artemjevs, M-Couture Latvia, Bruno Birmanis, I N C H 2 - un daudzu citu dizaineru tērpus un iegādāties tos. Blūzes varēja iegādāties par mazliet vairāk nekā simts eiro, bet ekskluzīvākiem tērpiem cenas sasniedza pat vairāk kā tūkstoš eiro atzīmi.

Viesi baudīja dažādus alkoholiskus dzērienus, eklērus, apskatīja modīgās lietiņas, labprāt fotografējās un, dodoties mājās, vēl saņēma mazas piemiņas dāvanas no pasākuma.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu