Trešajā 26.Rīgas modes nedēļas dienā dominē džinss, rūtiņas un rozā krāsa

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Kaspars Meinerts

Trešajā Rīgas modes nedēļas dienā skates norisinājās «Radisson Blu Latvija Hotel» telpās, kuras jau ne pirmo reizi uzņem modes cienītājus. Apmeklētāji varēja baudīt zīmolu «Talanted», «Natalija Jansone», «Lilija Larinova», «Katya Katya Shehurina» modes skates.

Kā jau ierasts, viesi jau labu laiku pirms skatēm ieradās viesnīcas telpās, jo pirms skates jāpaspēj gan nofotografēties pie foto sienas, gan «Perwoll» īpašajā stūrītī, jānobauda saldējums, «Ŗafaello», gardā kafija, tik daudz darba, tik maz laika.

Nevar nepieminēt arī iespēju izmēģināt «Maybeline» kosmētiku, to izmantoja daudzi viesi, atjaunojot savu grimu vai tieši otrādi - pasākuma vietā uzkrāsojoties vakaram.

Modes mīļotāji pirms katras skates, gaidot, kad varēs iet iekšā zālē, novērtēja cits cita stilu, kā nekā ikviens bija centies, lai izceltos un parādītu, ka saprot, kas ir modē, kādas ir modes tendences.

Vērojot viesus, bija iespējams redzēt gan īpaši pārdomātus, skaistus tēlus, gan pilnīgus bezstila gadījumus, kuri piesaistīja uzmanību tikai un vienīgi, lai pasmaidītu par kāda centieniem būt uzmanības centrā.

Trešajā 26. Rīgas modes nedēļas vakarā bija iespēja apskatīt zīmolu «Talanted», «Natalija Jansone», «Lilija Larinova», «Katya Katya Shehurina» modes skates.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu