RFW viesi steidz iepazīt lietuviešu zīmola Julia Janus jaunāko modes kolekciju

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Jānis Saliņš

29. martā Rīgas modes nedēļas programmas ietvaros Rīgā tika prezentēta lietuviešu modes un dzīvesstila zīmola Julia Janus rudens-ziemas 2017 kolekcija. Īpaši modes mediju pārstāvjiem un iepircējiem veltītais pasākums pulcēja kuplu apmeklētāju skaitu, kuri steidzās klātienē novērtēt zīmola jaunāko veikumu. Prezentācijas ietvaros viesus sagaidīja arī pati dizainere Jūlija Janus, kā arī zīmola eksporta direktors Arnolds Remeika, kuri dienas gaitā ar prieku nodevās nesteidzīgām sarunām ar šovrūma viesiem.

Progresīvā un Ziemeļzemju lakoniskā stila iedvesmotā zīmola Julia Janus pirmsākumi meklējami 2008. gadā, savukārt Latvijas publikai tas ir pieejams jau vairāk nekā trīs gadus.

Zīmola pamatvērtības nemainīgi ir bijušas askētiskais minimālisms, augstā kvalitāte un inovatīvais izpildījums. Galvenā iedvesma kolekciju oriģinālajiem un vienlaicīgi arī funkcionālajiem dizaina risinājumiem tiek gūta no vietējās dabas un kultūras iezīmēm.

«Latvija vienmēr ir bijis tirgus, ko sajūtam kā savējo. Šeit mūsu radītie apģērbi un to filozofija ik gadu rod aizvien jaunus piekritējus. Neskatoties uz zīmola nesenajiem panākumiem tādās aizjūras valstīs kā Ķīna, Kazahstāna un Tuvie Austrumi, mēs nekad neaizmirstam arī par Julia Janus sortimenta cienītājiem, kas mūs atbalsta tepat, kaimiņos,» komentēja dizainere.

Paralēli vairāk nekā 50 dažādu kolekcijas apģērbu, apavu, aksesuāru un interjera priekšmetu apskatei klātesošie modes pazinēji baudīja arī atspirdzinošos kokteiļus, dubultās šokolādes saldējumus, kā arī svaigus salātus un desertus.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu