Sadarbībā ar «Dzeguzīti» un populāriem mūziķiem Guntars Račs prezentē jaunu albumu

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Jānis Škapars

4.aprīlī dziesmu autors Guntars Račs prezentēja savu jauno albumu «Kur dzīvo laime», kas ierakstīts sadarbībā ar bērnu vokālo grupu «Dzeguzīte» un populāriem māksliniekiem. Prezentācijā tika dziedātas dziesmas, izteikti pateicības vārdi, kā nekā bērnu mūzikas albumi netiek izdoti katru dienu.

Albumā kopā ar «Dzeguzīti» dziesmas iedziedājuši Normunds Rutulis, Zigfrīds Muktupāvels, Mārtiņš Ruskis, Lauris Reiniks, Aija Andrejeva, Antra Stafecka, Kaspars Markševics, Sergejs Jēgers un citi, vairums albuma dalībnieku pagodināja vārdu autoru Guntaru Raču ar savu klātbūtni albuma atklāšanas svētkos.

Daļa no albuma ienākumiem tiks novirzīti, lai atbalstītu Latvijas Bērnu bāreņu fonda iniciatīvu vākt līdzekļus terapeitisko spēļu istabu iekārtošanai speciālo internātskolu bērniem ar īpašām vajadzībām.

Šis albums būs īpaši noderīgs tiem, kuri paši vēlas dziedāt, jo albumam ir pievienoti visu dziesmu instrumentālie pavadījumi (fonogrammas), bet bukletā ir atrodami visu dziesmu notis un vārdi!

Prezentācija bija rīkota kā koncerts, kur visa uzmanība tika veltīta mūzikai, māksliniekiem, sarunām par mūziku, albumu un jaunā albuma dziesmu baudīšanai.

Albuma atklāšanas viesiem bija ekskluzīva iespēja saņemt autogrāfus, fotografēties ar zvaigznēm un vienkārši baudīt albuma atklāšanas svētkus.

Vairums viesu, dodoties mājās, jutās pozitīvi uzlādēti un enerģijas pārpilni, kā nekā priecīga mūzika, bērnu dziedājums un smaidi rada pozitīvismu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu