Rīgas modes blogeri pulcējas Latvijā iecienītā aksesuāru un apavu veikala atklāšanā

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Toms Norde

Iecienītajā aksesuāru un apavu zīmola «Parfois» jaunatklātajā veikalā tirdzniecības centrā «Domina Shopping» pulcējās Rīgas zināmākie modes blogeri un eksperti, žurnālu redaktori, stilisti un fotogrāfi, lai, baudot vēlās brokastis un atspirdzinošus dzērienus, iepazītu jaunāko pavasara - vasaras kolekciju.

Kā pasākuma laikā stāstīja zīmola pārstāve Baltijas valstīs Diāna Čivča, jaunais veikals tika veidots saskaņā ar jauno konceptu, kurš pasaulē ieviests pēdējā gada laikā, koncepts ir izstrādāts līdz pēdējam sīkumam, lai vēl labāk izceltu produktus un lai darbiniekiem būtu ērti strādāt un apkalpot klientus.

Pateicoties sadarbībai ar Latvijā atpazīstamajām modes blogerēm Agniju Griguli un Annu Turanovu, sociālo mediju sekotāji jau agrāk varēja iepazīt jauno kolekciju. Pavasara – vasaras kolekcija veidota, domājot par brīvu sievieti ar piedzīvojumu meklētājas garu, kura izbauda ik mirkli un vienmēr ir gatava kam negaidītam.

Aksesuāru un somu koncepcijā dominē iedvesma no dabas; kolekcijā apvienots minimālisms un romantisms, izceļot dabā novērojamus motīvus - zvēru, ziedu un putnu apdrukas. Zemes toņi, košas un pat neona krāsas veido paleti, neviļus aizvedot uz vasaras siltajām dienām.

Brokastu ballītē viesi apskatīja jauno veikalu, produkciju, varēja iegādāties izvēlētās lietas un, pats galvenais, brokastot modes pilnā atmosfērā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu