Slavenības kopā ar bērniem apmeklē grandiozo Lego izstādes atklāšanu

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publiciātes foto

Tirdzniecības centrā «Spice» atklāta Lego izstāde, kura gan atklāšanas dienā, gan citās dienās pulcē daudz interesentu, tajā skaitā arī slavenības. Izstādi jau aplūkojuši Lauris Valters, Fēlikss Ķiģelis, Elīna Maligina, Kašers, Iveta Vecmane, Kaspars Saulietis, Andris Bulis un daudzi citi. Lielākie izstādes eksponāti sastāv no vairāk nekā 50 000 klucīšu un sver teju 300 kilogramu. Vienas šādas figūras izveide ilgst līdz pat 320 stundām.

Izstādē apmeklētāji var apskatīt pils sargus, princeses un bruņiniekus, lāču saimi, pelikānu, zaķus, vardes un citus zvērus, kā arī Lego varoņus no populārākajām kolekcijām - Lego Friends, Ninjago un Star Wars.

Ģimeņu interesi noteikti saistīs arī beļģa Dirka Denuajela īpašā privātā Lego slavenību atveidojumu kolekcija. Dirks Denuajels ir viens no 12 Lego sertificētajiem profesionāļiem visā pasaulē. Apmeklētāji Lego figūrās varēs saskatīt Džordžu Klūniju, Sandru Bulloku, Eltonu Džonu, Maiklu Džeksonu, Džo Kokeru un citas personības.

Nav nekāds brīnums, ka izstāde ieintriģēja slavenības, kurām ir bērni, un lielā notikuma atklāšanas dienā tirdzniecības centrā bija sastopama ne viena vien sabiedrībā zināma persona.

Atklāšanas pasākuma pārvērtībās piedalījās stilistes Ivetas Vecmanes meita Hanna un dēls Francis, mūziķa Laura Valtera un viņa līgavas Vitas dēls Gabriels, Igo Japiņa un Mudrītes Grundules dēls Henrijs, Ilzes Bules un Andra Buļa dēls Markuss, kā arī Kaspara Saulieša meita Kortnija.

Tāpat arī pasākuma vadītāju lomā kopā ar mākslinieku Kašeru iejutās arī dziedātāja Fēliksa Ķiģeļa bērni.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu