Žoržs Siksna tiekas ar atbalstītājiem un jau sāk svinēt 60. dzimšanas dienu

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Raimonds Birkenfelds

21. aprīļa vakarā dziedātājs Žoržs Siksna kompānijas «Tallink» rīkotā kruīza Rīga – Stokholma ietvaros atpakaļceļā tikās ar saviem kvēlākajiem faniem un kopā ar tiem nosvinēja dzimšanas dienas ieskaņu ar kuģa šefpavāra gatavoto torti.

Žoržs sagaidīja fanus kā jau ierasts solīdi, tērpies uzvalkā ar kaklasaiti, kas daudziem faniem, ieraugot mākslinieku, lika izteikt vārdus – kā vienmēr solīds!

Mākslinieks atbalstītājiem klavieru pavadījumā nodziedāja vairākas tautā iemīļotas dziesmas un atbildēja uz ikvienu uzdoto jautājumu, jautājumi bija galvenokārt par Žorža daiļradi, skatuves piedzīvojumiem.

Tam sekoja pārsteigums māksliniekam, kuģa šefpavārs dāvāja dziedātājam svētku torti, kā nekā 2017.gads ir Žorža Siksnas sešdesmitās jubilejas gads.

Žoržs baudīja mirkli, kad tam nav jādzied, bet viņa mūzikas mīļotāji, stāvot kājās, tam velta «Daudz baltu dieniņu», pēc kuras sekoja aplausu jūra par godu māksliniekam.

Vēlāk mākslinieks kopā ar faniem baudīja torti, šampanieti, fotografējās un nodevās privātām sarunām.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu