Modes mīļotāju vēlajās brokastīs atklāts pirmais «River Island» veikals Latvijā

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Jānis Škapars

Trešdien, 10. maijā, ar pašmāju slavenību un modes blogeru vēlajām brokastīm oficiāli tika atklāts pirmais britu zīmola «River Island» veikals Rīgā, kurā ikviens interesents varēs iegādāties dāmu un bērnu apģērbu.

Oficiālās veikala «River Island» atklāšanas ietvaros tika prezentēta zīmola sieviešu, kā arī bērnu vasaras kolekcija, kuru viesi apskatīja ar lielu interesi, un daudzi nedevās prom no veikala, vispirms neiepērkoties.

Viesi baudīja dažādas veselīgas brokastu uzkodas, sulas, smūtijus un apsprieda jaunākās modes tendences, apskatot, kas kuram mugurā no pavasara garderobes, jo par spīti vēsajam laikam sanākušie viesi bija priekšroku devuši pavasara garderobei.

«River Island» ir Lielbritānijas zīmols ar vairāk nekā 60 gadu pieredzi modes industrijā, un ir pieejams 350 tirdzniecības vietās 12 valstīs. Pateicoties vienai no vislielākajām dizaineru komandām, zīmols spēj nodrošināt jaunus apģērbu modeļus saviem klientiem katru nedēļu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu